Breaking News
15 Αυγούστου 2021

Η κίνηση που εξόργισε τους οπαδούς του ΟΦΗ.

 

Το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ με την ΠΑΕ βρίσκονταν σε καλό σημείο, ωστόσο το Σάββατο οι Snakes εξέδωσαν μια οργισμένη ανακοίνωση.

Αφορμή στάθηκε μια κίνηση της ΠΑΕ να «σβήσει» από φωτογραφία στα social media το παλιό σήμα της ομάδας με την ασπίδα, στο πλαίσιο μιας κοινωνικής της δράσης.

Οι Snakes έκαναν λόγο για «ασέβεια» και «ντροπή» στην ιστορία και το παρελθόν της κρητικής ομάδας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Δημοσιεύσατε τη φωτογραφία από το σύνδεσμο και μετά τη διαγράψατε για να την δημοσιέυσετε ξανά κομμένη χωρίς να φαίνεται η ασπίδα.
Ντροπή σας και τίποτα άλλο!

Η ασπίδα είναι το σήμα που μεγάλωσαν πολλές γενιές και όσο και να προσπαθείτε δεν θα σβήσει ούτε από τη καρδιά μας, ούτε από το Γεντί Κουλέ.

Αν δε μάθετε να σέβεστε την ιστορία, δε θα σας σεβαστεί ΚΑΝΕΙΣ!

ΥΓ. Το ότι τα διαγράψατε όλα και δημοσιεύσατε την αρχική φωτογραφία δεν αλλάζει τις προθέσεις και τον τρόπο σκέψης σας! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!».

onsports.gr
Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα-αποκλεισμός από τον Οπέλκα [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics