Breaking News
17 Αυγούστου 2021

Ακυρώθηκε το φιλικό στα Μάλια για τον Πόρο, αλλά βρέθηκε νέος αντίπαλος για την Τετάρτη, ο Ρωμανός.


Το πρώτο φιλικό της σεζόν για τον Πόρο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης (18/08, 18:00) στην Ελιά. Το ενημερωτικό δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«Δεν θα μείνουν τελικά χωρίς φιλικό παιχνίδι στα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας οι “μπλε”. Αντί ΠΑΝΟΜ Ρωμανός την Τετάρτη 18 Αυγούστου για Πόρο!

Mikel Chania Delivery
Στο πρώτο της τεστ η ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου θα φιλοξενηθεί στις 18:00 στην Ελιά από τους “κιτρινόμαυρους” που θα δώσουν επίσης το πρώτο τους φιλικό, με τον έμπειρο τεχνικό να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του πλην του τραυματία Αρκαδίου Πλαϊτάκη.

Ο ταλαντούχος δυναμικός υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός υπέστη πρόσθιο εξάρθημα του αριστερού ώμου στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής (13/08) και θα μείνει για λίγο διάστημα εκτός γηπέδων.

Οι “μπλε” θα έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν για λίγο από τη ρουτίνα των προπονήσεων έχοντας μπει στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας τους απέναντι στους φιλόδοξους “κιτρινόμαυρους” του Άλκη Πλουσή που και φέτος στοχεύουν ψηλά στην Α1 ΕΠΣΗ.»

athlitiko.gr

Διαβάστε επίσης

Θέλει Γιακουμάκη η Σέλτικ

 

 

 

ΟΦΗ: Επιχειρεί αποσυμφόρηση του ρόστερ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics