Breaking News
20 Αυγούστου 2021

Αρχίζει το 1ο FIBA 3×3 Greece Tour στο Ηράκλειο

Το πρωί της Παρασκευής αρχίζει στο Παγκρήτιο Στάδιο το 1ο FIBA 3×3 Greece Tour που διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, με την έγκριση - πιστοποίηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας.
Η ενημέρωση της ΕΚΑΣΚ με τις πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρει:

«Η έναρξη του 1ου Interwetten FIBA 3×3 Greece Tour γίνεται αύριο στην πόλη μας, στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 09:30-12:00.

Όλες οι εγγεγραμμένες ομάδες, αλλά ακόμα και αυτές που δεν έχουν δηλώσει ακόμα συμμετοχή, μπορούν να προσέλθουν από τις εγκαταστάσεις μας στην θύρα 9 του Παγκρητίου Σταδίου για να δηλώσουν συμμετοχή.

Estrella

Εκεί θα μπορούν να κάνουν εγγραφή της ομάδας τους (registration), ταυτοποίηση στοιχείων, συμπλήρωση των wavers και καταβολή του κόστους συμμετοχής τους.

Μετά από αυτή την διαδικασία, όλες οι ομάδες θα περάσουν σε ειδικό χώρο για τον απαραίτητο έλεγχο με rapid test που θα πραγματοποιηθεί από τον όμιλο AFFIDEA με προνομιακό κόστος 10 ευρώ ανά άτομο.

Mετά την παραλαβή του αρνητικού rapid test θα γίνει η παραλαβή αθλητικών εμφανίσεων. Ώρα registration: Παρασκευή πρωί 09:30-12:00 και Παρασκευή απόγευμα 18:00-20:00.»

athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

 

 

 

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου Κ20: Μεγάλη επιτυχία και πρόκριση στον τελικό για την Σωτηρία Ράπτη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics