Breaking News
04 Οκτωβρίου 2021

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League 2. Στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Α2/Β’ Εθνικής που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/10), αποφασίστηκε να γίνει η κλήρωση για την νέα αγωνιστική περίοδο την Τρίτη (5/10).

 

Την Τρίτη άλλωστε αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η τελευταία εκκρεμότητα που υφίσταται αναφορικά με την παρουσία ή όχι της Ζακύνθου στο πρωτάθλημα. Εκεί όπου πολύ δύσκολα θα δώσει το παρών η Δόξα Δράμας, από τη στιγμή που στο δυναμικό της υπάρχουν μόνο έξι επαγγελματικά συμβόλαια.

 

Στην κατεύθυνση αυτή θα γίνει και την Τρίτη (5/10) έκτακτο συμβούλιο στην Super League 2 για να αποφασιστεί η σύνθεση των ομίλων, αλλά και η ημερομηνία έναρξης, όπου γίνεται αγώνας δρόμου για να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 10 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρωτάθλημα πόλο μίνι παίδων: Ο ΝΟ Πατρών κατέκτησε τον τίτλο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics