Breaking News
06 Οκτωβρίου 2021

Ο ΟΦΗ διοργανώνει στο κλειστό του ΒΑΚ, από τις 8 έως τις 10 Οκτωβρίου, τουρνουά βόλεϊ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Πέραν της Κρητικής ομάδας θα μετάσχουν ο Παναθηναϊκό, ο Φοίνικας Σύρου και ο Μίλωνας.

 

Ο πρόεδρος του Κρητικού ΤΑΑ απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό, να απολαύσει υψηλού επιπέδου βόλεϊ και να βοηθήσει την προσπάθεια για συγκέντρωση εσόδων τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά στο Δημοτικό Σχολείο Θραψανού, το οποίο επλήγη απο τον καταστροφικό σεισμό.

Estrella

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Δανδάλη για…

➜ Το τουρνουά: «Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια διοργάνωση στο Ηράκλειο. Είναι απο τις καλύτερες διοργανώσεις σε ότι αφορά στην προετοιμασία των ομάδων της Volley League που γίνεται φέτος στην Ελλάδα. Είναι ένα σημαντικό στοίχημα για μας. Να πετύχουμε και οργανωτικά, αλλά και αγωνιστικά.»

➜ Τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης: «Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε σχολικές αίθουσες στην περιοχή του Θραψανού που έχουν πάθει ζημιές. Κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο με το υστέρημα του, να έρθει να βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια για να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας. Παράλληλα, θα παρακολουθήσει βόλει υψηλού επιπέδου. Συμμετέχουν 4 απο τις 8 ομάδες της Volley League. Oι δυο απο τις 4 μάλιστα διεκδικούν το πρωτάθλημα. Καλώ τον κόσμο να δεί και βόλει, αλλά και να ευχαριστηθεί τον αθλητισμό, ενώ παράλληλα με το υστέρημα του να βοηθήσει την προσπάθεια που κάνουμε για να ενισχύσουμε το δημοτικό σχολείο στο Θραψανό που έχει υποστεί σημαντικές ζημιές.»

➜ Την προσπάθεια του ΟΦΗ φέτος στη Volley League: «Δυστυχώς στην Κρήτη, έχουμε πρόβλημα με έλλειψη φιλικών. Συμμετείχαμε στο τουρνουά της Καλαμάτας και αυτά ήταν τα πρώτα παιχνίδια που παίξαμε στην προετοιμασία. Η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη και είναι απόλυτα λογικό. Κρατάμε την καλή εμφάνιση με την Κηφισιά και προχωράμε. Νομίζω εβδομάδα με την εβδομάδα θα βελτιώνουμε την εικόνα μας.»
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Νίκος Βρεττός και Μηνάς Χαλκιαδάκης μίλησαν για το νέο τους ξεκίνημα στον Ηρόδοτο

 

 

 

 

Απόηχος με ένα μεγάλο «ευχαριστώ»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics