Breaking News
16 Νοεμβρίου 2021

Καλεσμένος στο studio του crete2day και στην Αθλητική Εκπομπή "Στρογγυλή Θεά" με τον Αντώνη Σαριδάκη, o ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Ορέστης Κατσούρι.

 

Για τις διαφορές του Εργοτέλη σε σύγκριση με πέρυσι:

«Σε σύγκριση με πέρυσι έχουν αλλάξει πρόσωπα αλλά η φιλοσοφία της ομάδας παραμένει η ίδια. Ο Εργοτέλης θα προσπαθεί να κερδίζει τα παιχνίδια παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, που θα χαίρεται ο κόσμος».

Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα:

«Πέρυσι ήταν μια σπουδαία ευκαιρία για την άνοδο. Θα είναι δύσκολο να ξαναγίνει αυτό φέτος, όμως είμαστε ο Εργοτέλης. Μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα στις πρώτες θέσεις για το όνομα της. Όλα αυτά όμως πρέπει να φανούν στο γήπεδο. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, όμως πιστεύω ότι η ομάδα θα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι να κυνηγήσει την άνοδο, παρά το ότι αυτό είναι δύσκολο βάσει του τρόπου προβιβασμού στην Α’ Εθνική. Αυτό που μπορώ να πω σαν παίκτης του Εργοτέλη είναι ότι υπάρχει ένα πολύ καλό σύνολο που μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Όλα θα φανούν στην πορεία».

Για τα πλεονεκτήματα του Εργοτέλη και τους τομείς που υστερεί:

«Το θετικό στοιχείο είναι ότι προσπαθούμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, και να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό.

Σημαντικό είναι επίσης ότι έχουμε την νοοτροπία του νικητή. Θα βοηθήσει την ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο και να θέλει να κερδίσει. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, και πολύ καλή οργάνωση.

Από την άλλη πλευρά πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι μας και να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Στα δύο πρώτα ματς δεν απειλήσαμε όσο θα έπρεπε τους αντιπάλους μας και αρκεστήκαμε στο να κρατάμε τη μπάλα. Πιστεύω ότι όταν θα επιστρέψουν κάποια παιδιά θα είμαστε πιο απειλητικοί προς την αντίπαλη εστία».

Για τον ίδιο:

«Έχω αρκετά πράγματα να βελτιώσω στο παιχνίδι μου. Ακόμα και τώρα η θέση του δεξιού μπακ είναι καινούρια για μένα. Το μόνο παράπονο που έχω από τον εαυτό μου είναι τα στατιστικά στα γκολ και τις ασίστ. Θέλω να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Θα ήθελα να παίξω στην Α’ Εθνική με τον Εργοτέλη».

Για την προσεχή αναμέτρηση με την Κηφισιά:

«Είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει τα δύο πρώτα παιχνίδια, και αυτό σε κάνει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στο παιχνίδι. Το στοιχείο αυτό αποτελεί για μένα ένα επιπλέον κίνητρο για τη νίκη. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και ελπίζω να κερδίσουμε».

Για τον κόσμο:

«Ο κόσμος να περιμένει ανάλογη διάθεση με πέρυσι. Η ομάδα θα δίνει το 100% των δυνατοτήτων της για τη νίκη. Έχουμε καλό σύνολο και μένει να το δείχνουμε αυτό σε κάθε παιχνίδι. Ότι είμαστε καλοί παίκτες και αξίζει να βρισκόμαστε στον Εργοτέλη. Θέλουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας».

 Διαβάστε Επίσης

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου για τη στήριξη των σεισμόπληκτων

 

 

 

 

Η παρακάμερα του κρητικού ντέρμπι της Α2 Γυναικών, ανάμεσα σε ΓΕ Ηρακλείου και Ν. ΟΠΕ Ρεθύμνου.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics