Breaking News
10 Δεκεμβρίου 2021

Η Κρητική ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους να αναδείξουν με την ψήφο τους τον πολυτιμότερο παίκτη του ΟΦΗ για τον περασμένο μήνα.


Εντυπωσιακός μήνας για την Κρητική ομάδα ο Νοέμβριος, με τον ΟΦΗ να έχει το απόλυτο σε όσα επίσημα παιχνίδια έδωσε:

9η αγωνιστική: ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-0
10η αγωνιστική: Βόλος – 0ΦΗ 0-2
11 αγωνιστική: ΟΦΗ – Ιωνικός 2-1

Το δώρο στον τυχερό (από όσους ψήφισαν) που θα προκύψει από κλήρωση είναι μία διπλή πρόσκληση στη Θύρα 8 για τον αγώνα ρεβάνς του κυπέλλου με τον Άρη την προπαραμονή των Χριστουγέννων.

Το δελτίο τύπου του ΟΦΗ δίνει τις λεπτομέρειες:

Mikel Chania Delivery
«Ο ΟΦΗ σου δίνει τη δυνατότητα να αναδείξεις τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή για τον Νοέμβριο, μπαίνοντας παράλληλα στην κλήρωση για μία διπλή πρόσκληση στην Θύρα 8 για τον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Άρη (23/12).

Μπες στο www.oficretefc.com στην ενότητα “Player of the month” και ψήφισε τον ποδοσφαιριστή που πιστεύεις ότι ξεχώρισε με την απόδοσή του στους αγώνες με Ατρόμητο Αθηνών, Βόλο ΝΠΣ και Ιωνικό.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για τους αγώνες του Νοεμβρίου, θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021. Ο νικητής, μεταξύ των συμμετεχόντων, ο οποίος θα προκύψει έπειτα από κλήρωση, θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα, μέσα από την OFI Crete F.C. Viber Community και τα social media της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.»

Υπενθυμίζουμε ότι στον αντίστοιχο διαγωνισμό για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη του ΟΦΗ για τον μήνα Σεπτέμβριο το βραβείο είχε “πάει” στον Χουάν Νέιρα με το εντυπωσιακό ποσοστό 82%, ενώ τον Οκτώβριο νικητής αναδείχθηκε ο Πραξιτέλης Βούρος με ποσοστό 43%.

➜ MVP Σεπτεμβρίου: Χουάν Νέιρα
➜ MVP Οκτωβρίου: Πραξιτέλης Βούρος

athlitiko.gr

Διαβάστε Επίσης

NBA Βαθμολογία – Αποτελέσματα

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 10/12/2021[vid

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics