Breaking News
01 Φεβρουαρίου 2022

Καλεσμένος στο crete2day και στην Αθλητική Εκπομπή "Στρογγυλή Θεά" με τον Αντώνη Σαριδάκη, o ποδοσφαιριστής του Πόρου, Τάσος Παγώνης.

 

Video YouTube: www.youtube.com/watch?v=6P8Ybwwt-kQ

Για την πορεία του Πόρου:

«Μετά την διακοπή των Χριστουγέννων η ομάδα έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Καλό πρόσωπο είχαμε παρουσιάσει και νωρίτερα, όμως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, έχουμε τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει το απόλυτο. Αυτό είναι σημαντικό γεγονός για το στόχο της σωτηρίας και για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα:

«Σε μια διοργάνωση δέκα ομάδων που υποβιβάζονται οι τέσσερις, για να παραμείνεις στην κατηγορία εξ’ ορισμού πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Προσωπικά πάντα κοιτάω ψηλότερα, και εδώ που έχουμε φτάσει αν κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι οι στόχοι θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Πρέπει πάντα να είσαι φιλόδοξος»

Για τη φετινή διοργάνωση:

«Οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρές. Κάθε Κυριακή βλέπουμε και από τα αποτελέσματα ότι οι ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες, αν εξαιρέσουμε μια – δυο που είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Γίνονται ωραία παιχνίδια που κρίνονται στο γκολ. Έχει συμβάλλει και το γεγονός ότι υπάρχουν δύο ιστορικοί σύλλογοι από την Αθήνα. Γενικά διεξάγεται ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Για τον αν ο τίτλος είναι υπόθεση Πανιωνίου – ΠΑΟ Ρουφ:

«Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα θεωρούσα φαβορί τον ΑΟΑΝ. Τώρα κάνει μια «κοιλιά». Έχει να παίξει όμως και με τις δύο ομάδες της Αθήνας στην έδρα του, όπως και εμείς. Τα πράγματα είναι ρευστά. Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος έχει ένα πλεονέκτημα»

Για τα στοιχεία που θα παίξουν περισσότερο ρόλο:

«Νομίζω ότι η σταθερότητα και το κατά πόσο μια ομάδα θα είναι σε θέση να ξεπερνάει ένα άτυχο αποτέλεσμα θα κρίνουν αρκετά πράγματα. Ένας άλλος τομέας είναι η ισορροπία ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση. Θεωρώ ότι η πρώτη θέση θα «παίζεται» μέχρι τελευταία αγωνιστική όπως και η σωτηρία»

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:

«Η διοίκηση έχει κάνει ηχηρές μεταγραφές. Αυτήν την εβδομάδα θα συναντήσουμε και τους τρεις ποδοσφαιριστές. Όλοι και όλα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο, όμως από αυτά που ξέρουμε και έχουμε ακούσει πρόκειται για ποδοσφαιριστές με σημαντική καριέρα, και μένει να το αποδείξουν στο γήπεδο για να βοηθήσουν την ομάδα να έχει περισσότερες λύσεις»

Για το παιχνίδι με τον Γιούχτα:

«Όπως είπα και πριν τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο αντίπαλος μας μάς πίεσε και είχε πολύ καλά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι. Σταθήκαμε τυχεροί αν και είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Ο Γιούχτας είχε την κατοχή της μπάλας, όμως ευτυχήσαμε να βάλουμε το δεύτερο τέρμα και να πάρουμε το παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε λήξει ισόπαλο. Δυσκολευτήκαμε σε ότι είχε να κάνει με την προσαρμογή μας στο φυσικό χορτάρι, γιατί έχουμε συνηθίσει τα τελευταία παιχνίδια αλλά και τις προπονήσεις να γίνονται σε πλαστικό»

Για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα που καλούνται να δείξουν οι ομάδες στη συνέχεια:

«Σίγουρα αυτά τα δύο στοιχεία μετράνε, όσο πηγαίνουμε προς το τέλος και τα παιχνίδια γίνονται δυσκολότερα. Μετράει επίσης και το κλίμα που υπάρχει σε μια ομάδα. Να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες. Εκεί οφείλεται πιστεύω και η δική μας θετική παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο»

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος:

«Κατά τη γνώμη μου οι τρεις από τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό έχουν κριθεί. Είναι πολύ δύσκολο για τον Άρη Σούδας, την Νεάπολη και την Αναγέννηση να καλύψουν τη διαφορά στις επτά αγωνιστικές που απομένουν. Θεωρώ όμως ότι η τέταρτη θέση θα «παίζεται» μέχρι τέλους. Το ίδιο πιστεύω και για την «μάχη» της κορυφής»

Για την συνέχεια:

«Έχουμε δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς με την Αναγέννηση Ιεράπετρας και τον ΑΟΑΝ. Είναι καθήκον μας να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι, και μετά απέναντι στον Άγιο Νικόλαο θεωρώ ότι θα γίνει μια σκληρή «μάχη» όπως είχε γίνει και στην έδρα τους παρά το γεγονός ότι είχαμε μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές και είχαμε σε καλή μέρα και τον τερματοφύλακα μας που είχε πιάσει πέναλτι. Δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη. Η ομάδα μου είναι σε καλό «φεγγάρι», εν αντιθέσει με την ομάδα του ΑΟΑΝ που κάνει «κοιλιά». Ευελπιστώ να κάνουμε τις δύο νίκες για να τελειώσουμε με το θέμα της παραμονής και να κοιτάξουμε ψηλότερα»

Για τις ομάδες του Ηρακλείου:

«Θεωρώ ότι οι ομάδες του Ηρακλείου βρίσκονται στο ίδιο σκαλοπάτι. Δεν υπάρχουν διαφορές. Φαίνεται αυτό από τα παιχνίδια που παίζονται μεταξύ τους. Κρίνονται στις λεπτομέρειες. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ομάδα που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ή αντίστοιχα κάποια που μειονεκτεί»

Για την παρουσία του στον Πόρο:

«Έψαχνα μια ομάδα στην Κρήτη για να συνεχίσω. Από γνωστούς μου είχα πληροφορίες ότι ο Πόρος είναι υγιής, με έναν πρόεδρο που είναι χρηματοδότης και φίλαθλος και ότι λέει το κάνει. Είναι κύριος και κοντά στην ομάδα. Αυτό είδα ότι πράγματι ισχύει, και δικαιώθηκα για την επιλογή μου να συνεχίσω εδώ»

Για το μέλλον:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ. Δεν έχω παράπονο από κανέναν. Στο τέλος της χρονιάς θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει»

Για την ομάδα που ταυτίστηκε περισσότερο:

«Ο συγχωρεμένος ο Θεοδωρίδης ήταν ο πρόεδρος που με έκανε επαγγελματίας στον Πανσερραϊκό, όμως η ομάδα που ταυτίστηκα ήταν τα Χανιά. Πέρασα τρία απίστευτα χρόνια. Την αγάπησα και με αγάπησαν. Φτάσαμε ένα «κλικ» από την άνοδο στην Ά Εθνική. Είναι η ομάδα που με «σημάδεψε» στην καριέρα μου»
Διαβάστε επίσης:

Σήμερα η τελευταία προπόνηση τoυ ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό,

 

 

 

 

Την απόκτηση τηςΤζοάννας Πάλη ανακοίνωσε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΦΗ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics