Breaking News
02 Φεβρουαρίου 2022

Λευκή ισοπαλία σε ένα ματς που το σκορ δεν αντιπροσωπεύει την εξαιρετική εμφάνιση όπου πραγματοποίησε η ομάδα μας. Ο Εργοτέλης ήταν ανώτερος των Χανίων καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού

δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες χωρίς ωστόσο κάποια απ’ αυτήν να μετουσιώνεται σε γκολ. Η ομάδα μας είχε ξεκάθαρη υπεροχή παίζοντας συνεχώς στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους, με το δοκάρι και τον αντίπαλο γκολκίπερ να εμποδίζουν τους ''κιτρινόμαυρους'' να πάρουν τους τρεις βαθμούς σήμερα. Ο Εργοτέλης έκανε μια απ' τις καλύτερες του εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα παρ' όλη την κούραση που υπάρχει απ' τα συνεχόμενα ματς.

Τέλος παιχνιδιού στο Παγκρήτιο.

90+1 Αλλαγή για την ομάδα μας, με τον Πατρινό να αντικαθιστά τον Mico.

90' Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

86' Αλλαγή για τα Χανιά με τον Παντεκίδη να αντικαθιστά τον Bajrovic. Παράλληλα αλλαγή για την ομάδα μας, με τον Κατσούρι να μπαίνει στην θέση του Ντουμάνη.

84' Εκτέλεση φάουλ του Σερβιλάκη από τα αριστερά, ο Ποζατζίδης στο δεύτερο δοκάρι αστοχεί με κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

83' Δύο αλλαγές για την ομάδα μας. Ποζατζίδης και Αλεξάκης μπαίνουν στο ματς αντί των Κοκκίνη και Μπουτσάκη.

79' Δοκάρι για τον Εργοτέλη. Κόρνερ από τον Σερβιλάκη, υπήρξε σύγχυση στην περιοχή και μέσα από κόντρες η μπάλα κατέληξε στον Σαρρή όπου έβαλε εξ επαφής την προβολή σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι.

77' Σουτ απ' τον Τσαμούρη η μπάλα άουτ.

74' Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Conraad έσπασε υπέροχα την μπάλα στον Μπουτσάκη ο οποίος ερχόταν με φόρα από τα δεξιά, με τον τελευταίο να πλασάρει από θέση τετ α τετ και τον Κουτζαβασίλη να αποκρούει με τα πόδια ενστικτωδώς.

72' Υπήρξε μια μικρή σύρραξη μεταξύ των πάγκων των δύο ομάδων. Ο διαιτητής της συνάντησης ''κιτρίνισε'' τον Νίκο Παπαδόπουλο και τον Σταύρο Λαμπράκη για διαμαρτυρίες.

68' Διπλή αλλαγή για τα Χανιά. Κόλλας και Parano στο ματς, αντί των Τριανταφυλλάκο και Coyette.

64' Φάουλ για την ομάδα μας στο ύψος της περιοχής. Ο conraad εκτελεί με την μπάλα να βρίσκει στο τοίχος και να απομακρύνεται.

54' Διπλή αλλαγή για τα Χανιά. Βγαίνουν οι Βάρκας και Santos, με τους Νικολή και Μασούρα να τους αντικαθιστούν.

53' Κίτρινη κάρτα στον Βουτσά.

51' Ο Βουτσάς δοκιμάζει ένα σουτ έξω απ' την περιοχή, το οποίο καταλήγει εκτός.

48' Ο Μπουτσάκης μπαίνει επικίνδυνα στην περιοχή, πλασάρει με από τα δεξιά με αντίπαλο αμυντικό να πέφτει στην μπάλα και να την απομακρύνει.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Δίχως κάποια αλλαγή οι δύο ομάδες.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο Παγκρήτιο.

44' Ωραία ατομική προσπάθεια από τον Κοκκίνη ο οποίος πατάει περιοχή ζυγίζει, σουτάρει με τον Κουτζαβασίλη να αποκρούει με δυσκολία.

43' Κίτρινη κάρτα στον Παναγιωτούδη.

39' Μακρινό σουτ από τον Βασιλόγιαννη ο Τσέλιος κάνει μια εντυπωσιακή επέμβαση στο δεξί παραθυράκι του.

Ο δυνατός αέρας που πνέει στο Παγκρήτιο, φαίνεται να επηρεάζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, με την βροχή παράλληλα να έχει ξεκινήσει να πέφτει αυτήν την ώρα.

33' Κίτρινη κάρτα στον Mico.

27' Ο Τριανταφυλάκος σουτάρει έξω απ' την περιοχή με τον Τσέλιο να μπλοκάρει σταθερά, δείχνοντας ετοιμότητα.

25' Ο Βάρκας βρέθηκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά με προϋποθέσεις, πλάσαρε από κοντινή θέση στέλνοντας την μπάλα λίγο δίπλα απ' το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσέλιου.

19' Μικρή διακοπή στο ματς καθώς ο Κοκκίνης έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο μετά από διεκδίκηση της μπάλας. Το ιατρικό επιτελείο μπήκε έγκαιρα στο γήπεδο, με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας να επανέρχεται μετά από λίγο στο ματς.

16' Κίτρινη κάρτα στον Μπουτσάκη.

14' Ο Κωστανάσιος δοκιμάζει από μακριά το συρτό σουτ η μπάλα βρίσκει σε σώματα και καταλήγει κόρνερ, το οποίο απομακρύνεται στην συνέχεια απ' την άμυνα των Χανίων.

Έχουμε ξεπεράσει το πρώτο δεκάλεπτο, με τον Εργοτέλη να συνεχίζει να παίζει ψηλά δημιουργώντας ανησυχία στον αντίπαλο χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργηθεί κάποια τελική μέχρι στιγμής.

Η ομάδα μας πιέζει πολύ στα πρώτα λεπτά να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε!

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του 19χρονου Άλκη από την Θεσσαλονίκη ο οποίος έπεσε χθες θύμα τυφλής οπαδικής βίας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης (Κατσούρι 86'), Σερβολάκης, Σαρρης, Mico (Πατρινός 91'), Πέιος, Βουτσάς, Μπουτσάκης (Αλεξάκης 83'), Κοκκίνης (Ποζατζίδης 83'),Tyrone, Κωστανάσιος

Αναπληρωματικοί: Τζελέπης, Αλεξάκης, Ποζατζίδης, Kacurri, Θεοδωράκης, Πατρινός, Κόλα

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Coyette (Parano 68'), Καψάλης, Πατάπης, Τσαμούρης, Santos (Νικολής 54'), Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος (Κόλλας 68'), Bajrovic, Βάρκας (Μασούρας 54') Βασιλογιάννης

Αναπληρωματικοί: Κατσιμήτρος, Fobi, Parano, Ζιούλης, Νικολής, Παντεκίδης, Καλαϊτζάκης, Μασούρας, Κόλλας

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου) , Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου)

4ος: Στάμος (Ηλείας)

Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 02/02

 

 

 

 

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 3-2 [vid]

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics