Breaking News
16 Φεβρουαρίου 2022

Η «πανστρατιά» που είχε εξαγγελθεί για τα δύο πολύ δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών με την Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκόσμιου κύπελλου 2023... επεκτάθηκε και εκτός

συνόρων. Στη λίστα των 24 παικτών που δηλώθηκε στη FIBA, εκτός από τους παίκτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, συμπεριλαμβάνεται και ο Νικ Καλάθης της Μπαρτσελόνα. Είναι αυτονόητο ότι από την δήλωση στην 24άδα μέχρι την συμμετοχή στους αγώνες, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Με αγώνες Ευρωλίγκας και την παραμονή και ανήμερα της πρώτης αναμέτρησης της Εθνικής, στα Ανω Λιόσια στις 25/2, η κατάσταση θυμίζει ένα σταυρόλεξο για έμπειρους λύτες, τόσο για το ποιοι και πότε θα προπονηθούν όσο και για το ποιοι και πότε θα παίξουν. Σε πρώτη φάση όμως, κρατάμε τις καλές προθέσεις και ευχόμαστε υγεία και αίσιο τέλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Εθνική Ανδρών μετράει αντίστροφα για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, στο οποίο θα αντιμετωπίσει δύο φορές την Τουρκία. Την Παρασκευή 25/2 στο Ολυμπιακό Κέντρο των Ανω Λιοσίων και την Δευτέρα 28/2 στο Σινάν Ερντέμ της Κωνσταντινούπολης.
Εν όψει αυτών των δύο αναμετρήσεων, δηλώθηκαν στη FIBA 24 παίκτες, εκ των οποίων θα προκύψουν οι επιλογές του προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλου για την προετοιμασία που είναι προγραμματισμένη να αρχίσει την Δευτέρα 21/2 και για τις δύο αναμετρήσεις.

Οι 24 παίκτες είναι οι: Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Κωστής Γόντικας (Ιωνικός), Βασίλης Καββαδάς (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Νικ Καλάθης (Μπαρτσελόνα), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Λιετκαμπέλις), Γιώργος Καμπερίδης (ΠΑΟΚ), Λεωνίδας Κασελάκης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κατσίβελης (Περιστέρι), Γιάννης Κουζέλογλου (ΑΕΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ολυμπιακός), Μιχάλης Λούντζης (Ολυμπιακός), Βασίλης Μουράτος (Λαύριο), Λευτέρης Μποχωρίδης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Μωραϊτης (Περιστέρι), Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Νίκος Ρογκαβόπουλος (Προμηθέας), Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Γιώργος Τσαλμπούρης (Απόλλωνας Πάτρας), Δημήτρης Φλιώνης (ΑΕΚ), Νίκος Χουγκάζ (Παναθηναϊκός)


Διαβάστε επίσης:

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 15/02/2022

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics