Breaking News
20 Φεβρουαρίου 2022

Εντυπωσιακή η Αργυρώ Μηλάκη στην Αλάνια της Τουρκίας κατέλαβε την 5η θέση στο μαζικό σπριντ της επίπεδης διαδρομής του Grand Prix Justiniano (1.2 κατηγορίας).
KTEO Κρήτης


Η Εθνική Ομάδα Γυναικών ολοκλήρωσε το αγωνιστικό διήμερο στην Τουρκία αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Και στους δύο αγώνες οι επτά ποδηλάτισσες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πήραν τερματισμό, δούλεψαν ομαδικά και συγκέντρωσαν βαθμούς για την κατάταξη της UCI.

Η Κυριακή ήταν η ημέρα των σπρίντερ. Οι έξι από τις επτά αθλήτριες βρέθηκαν στο μεγάλο γκρουπ που μπήκε στην Αλάνια, με την Αργυρώ Μηλάκη να σπριντάρει και να παίρνει την 5η θέση.

 

Την ποδηλάτισσα του ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου ακολούθησε η Βαρβάρα Φασόη που τερμάτισε 8η, ενώ πιο πίσω ήρθαν η Ελευθερία Γιάχου (21η), η Αλεξάνδρα Αδάμ (28η), η Αθήνα Χατζηστύλη (53η), η Ειρήνη Καρούσου (62η) και η Κατερίνα Ελευθεριάδου (94η).

5. Αργυρώ Μηλάκη
8. Βαρβάρα Φασοη
21. Ελευθερία Γιάχου
28. Αλεξάνδρα Αδάμ
53. Αθηνά Χατζηστύλη
62. Ειρήνη Καρούσου
94. Κατερίνα Ελευθεριάδου

Συγχαρητήρια ανακοίνωση: «Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας συγχαίρει και τα επτά κορίτσια για την εξαιρετική παρουσία τους στην Τουρκία.»
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 20/02/2022 [vid]

 

 

 

Εντυπωσιακή πρεμιέρα στα μπαράζ των γυναικών ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, 3-0 τον ΔΑΟ Ταύρου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics