Breaking News
16 Απριλίου 2022

Μια ακόμα εντός έδρας νίκη πανηγύρισε το Αιγάλεω, το οποίο επικράτησε με 2-0 του Εργοτέλη σε αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Betsson Super League 2.


Επιστροφή στις νίκες και δη άμεσα για το Αιγάλεω, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Καραϊσκάκη… Το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη ήταν αυτό, που μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στο 18΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Τριμμάτης με κεφαλιά.

Έπειτα από το γρήγορο αυτό γκολ το «Σίτι» κυριάρχησε στο ματς και στο 25΄ έφτασε κοντά στο 2-0, η κεφαλιά όμως που επιχείρησε ο Βλάχος έφυγε ελάχιστα πάνω από την εστία του Τσέλιου. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι «κυανόλευκοι» είχαν νέα καλή στιγμή για να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, η κεφαλιά όμως του Τριμμάτη αρχικά «έγλυψε» το δεξί δοκάρι του Τσέλιου και εν συνεχεία πέρασε άουτ. Με το πέρας της ώρας, το Αιγάλεω ενέτεινε την πίεση του, προκειμένου να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ…


Στο 37΄ το Αιγάλεω έφτασε ίσως πιο κοντά από κάθε άλλη φορά, προκειμένου να το επιτύχει το σουτ όμως που επιχείρησε ο Δημητριάδης, αντί για τα δίχτυα του Τσέλιου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του. Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, το οποίο και διατηρήθηκε ως είχε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Ότι δεν κατάφεραν στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 48΄ ο Αρναρέλλης με γυριστή κεφαλιά έκανε το 2-0.

Από το σημείο εκείνο και μετά το συγκρότημα των δυτικών προαστίων συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ παράλληλα πίεσε για να φτάσει σε ακόμα ένα τέρμα, με το οποίο θα «κλείδωνε» την υπόθεση νίκη. Αυτό θα μπορούσε να γίνει στην φάση του 61΄, όταν ο Αρναρέλλης βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσέλιο, ωστόσο δεν κατάφερε να τον νικήσει με συνέπεια το 2-0 να παραμείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ματς.

 ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Καλύβας (74′ Ντρενογιάννης), Λάσκαρης, Μπαρμπαρούσης (46′ Τσιλιγγίρης), Δημητριάδης (59′ Δακτυλίδης), Αρναρέλλης (67′ Σέχου), Τριμμάτης (74′ Παυλής)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Σαρρής, Μίκο, Κόλα, Σερβιλάκης, Κατσούρρι (84′ Νεράλ), Πέιος, Βουτσάς (67′ Ντουμάνης), Κουτάντος, Αλεξάκης (59′ Πατρινός), Κωστανάσιος
sdna.gr
Διαβάστε επίσης

Με δύο απουσίες θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ ο Ατρόμητος

 

 

 

Πινγκ Πονγκ-Με νίκη είπε το «αντίο» στη Νόι Ουλμ και την Μπουντεσλίγκα ο Γιάννης Σγουρόπουλος,

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics