Breaking News
04 Μαΐου 2022

Στους μαθητές και τις μαθήτριες Λυκείων δίνεται το επόμενο τριήμερο ο… αγωνιστικός λόγος στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Από την Τετάρτη 4 έως την Παρασκευή 6 Μαΐου διεξάγονται στην ομοσπονδιακή

αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας οι Πανελλήνιοι αγώνες Γενικών (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών (ΕΠΑ.Λ.) Λυκείων, σχολικού έτους 2021-2022 και, όπως κάθε φορά, παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον. Φέτος μάλιστα, επανεμφανίζονται ύστερα από τα δύο χρόνια της αναστολής από τις σοβαρές επιπτώσεις της πανδημίας covid-19. Η διεξαγωγή του σχολικού πρωταθλήματος κατέστη και φέτος δυνατή με τις επίμονες προσπάθειες της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και του γραφείου Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά. Οι αγώνες αφορούν στα αγωνίσματα του απλού και του ομαδικού και έχουν σημαντική απήχηση, καθώς είναι να συγκεντρώσουν 128 αγόρια και κορίτσια από 60 σχολεία όλης της χώρας. Το πρωτάθλημα είχε προκηρύξει η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υ.ΠAI.Θ. σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, ενώ το οργανωτικό κομμάτι ανατέθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά και την Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Το ομαδικό θα περιλαμβάνει μόνο τους μαθητές και δήλωσαν ν’ αγωνιστούν 7 Λύκεια. Στο ατομικό πρόκειται να μετάσχουν 103 μαθητές και 25 μαθήτριες. Εκτός φυσικά από την Αττική έχουν δηλώσει συμμετοχή σχολεία από το Λουτράκι, τη Φλώρινα, τη Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα, το Ναύπλιο, τον Πύργο, τη Λάρισα, το Ρέθυμνο, τη Χίο, την Κατερίνη και την Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Στους συμμετέχοντες (είτε στο απλό είτε στο ομαδικό) υπάρχουν και δυνατά ονόματα της εφηβικής κατηγορίας, που υπόσχονται όμορφο θέαμα και σπουδαίες αναμετρήσεις. Ανάμεσα σε άλλα, οι Σωκράτης Γιαννούτσος, Αλέξανδρος Αλεξόπουλος, Στάθης Μανωλόπουλος, Γιάννης Μαλαμούδης, Ηρακλής Κερασίδης, Χρυσή Φωτιάδου, Στέλλα Τζαρίδου, Δέσποινα Άμπα, Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη, που έχουν κατακτήσει πανελλήνιους τίτλους σε ατομικά αγωνίσματα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει την Τετάρτη 04/05 στις 09:00 με το ομαδικό. Το αγώνισμα θα προχωρήσει σε νοκ άουτ ταμπλό των «8». Η ομοσπονδία ειδοποιεί ότι οι συμμετέχοντες στο ομαδικό αγώνισμα θα πρέπει να είναι παρόντες στο ΣΕΦ στις 08:00.

Την ίδια ώρα αρχίζουν οι αγώνες και την Πέμπτη 05/05 και η ομοσπονδία ενημερώνει κι εδώ ότι οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες στο απλό θα πρέπει να είναι παρόντες/παρούσες στο φαληρικό στάδιο στις 08:00. Μεθαύριο τα ατομικά θα λήξουν το μεσημέρι και θα συνεχιστούν την Παρασκευή 06/05 από τις 9:00. Οι τελικοί υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 12:00.

Αναλυτικά, ωράρια-κληρώσεις και περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στον σύνδεσμο: http://app.ttscore.io/customer/2/event/509

Διαβάστε επίσης

Σήμερα 03 Μαΐου γιορτάζουν

 

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 03/05

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics