Breaking News
12 Μαΐου 2022

Ο αγώνας “Κύπελλο Ανοιξη 2022” το Σαββατοκύριακο στη Σούδα

 

Αγώνες ιστιοπλοΐας για σκάφη Optimist και ILCA 4 (Laser 4,7) θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου στη Σούδα. Πρόκειται για τον Open πανελλήνιο διασυλλογικό αγώνα "Κύπελλο Ανοιξη 2022".
KTEO Κρήτης
Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων και την Ε.Ι.Ο., ενώ παράλληλα υποστηρίζεται από τους τοπικούς φορείς.

Η σχετική ανακοίνωση από τον ΙΟ Χανίων έχει ως εξής:

Το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου η καρδιά της ιστιοπλοΐας στη Κρήτη θα χτυπήσει στη Σούδα, όπου θα πραγματοποιηθεί ο εξ αναβολής Open πανελλήνιος διασυλλογικός αγώνας “Κύπελλο Ανοιξη 2022”.

Θα συμμετέχουν ιστιοπλόοι από όλη την Κρήτη στις κατηγορίες Optimist – ILCA 4 (Laser 4,7). εχουν προγραμματιστεί 6 ιστιοδρομίες που θα διεξαχθούν στον Κόλπο της Σούδας.

Ο αγώνας είναι συνδιοργάνωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Δήμου Χανίων, Επιμελητηρίου Χανίων.

Με την υποστήριξη ΑΝΕΚ LINES-BLUE STAR FERRIES, VMG και ΣΥΝΚΑ.

Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Χανίων προσκαλεί τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τους αγώνες, εκμεταλλευόμενοι τη θέα στον κόλπο της Σούδας και ν’ απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα που μόνο το άθλημα αυτό μπορεί να δώσει.
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Σήμερα 12 Μαΐου γιορτάζουν

 

 

 

 

Αθλητικές διοργανώσεις με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics