Breaking News
14 Ιουλίου 2022

Θετικότατες είναι οι πρώτες εντυπώσεις του Ασανέ Ντιουσέ από τον ΟΦΗ, με τον Σενεγαλέζο μέσο να εκφράζει την πίστη του πως μέσα από τους Κρητικούς θα ξαναβρεί τη χαρά για το ποδόσφαιρο μετά από έναν χρόνο με λίγα ματς στα πόδια του.

Η περυσινή σεζόν στην Σεντ Ετιέν βρήκε τον Ασανέ Ντιουσέ να μην έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής όμως τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλει να γράψει διαφορετικά την ιστορία (του).

Αυτό επιθυμεί να το κάνει μέσω του ΟΦΗ, με τον Σενεγαλέζο μέσο να φιλοξενείται στο επίσημο κανάλι των Κρητικών στο Youtube μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του (πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη) και να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα, πως θέλει να ξαναβρεί τη χαρά του για ποδόσφαιρο.

"Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα είναι πολύ θετικές και η φιλοξενία εξαιρετική. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με οικογενειακό περιβάλλον, κάτι το οποίο ένιωσα από την πρώτη στιγμή.

Για μένα αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να δουλέψω περισσότερο και να πετύχουμε όλους τους στόχους που θα θέσουμε.

Πέρυσι δεν έπαιξα σε τόσους αγώνες όσους θα ήθελα αλλά θεωρώ ότι μέσα από τον ΟΦΗ θα ξαναβρώ την χαρά για να παίξω ποδόσφαιρο, να πάρω χρόνο συμμετοχής, να δώσω όλα όσα μπορώ και επειδή η επιτυχία δεν έρχεται έτσι απλά, πρέπει όλοι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα, να αγαπήσουμε το ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους στόχους που έχουν θέσει οι άνθρωποι του ΟΦΗ για την ομάδα", είπε αρχικά, για να προσθέσει:

"Οταν άκουσα το πλάνο που έχει ο ΟΦΗ ήταν κάτι που με ενδιέφερε από την πρώτη στιγμή. Με χαροποίησε ιδιαίτερα και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. Θεωρώ ότι μέσα από τον ΟΦΗ θα καταφέρω και εγώ να ανέβω ξανά επίπεδο, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα".
sport24.gr
Διαβάστε επίσης

 

Σήμερα 13 Ιουλίου γιορτάζουν

 

 

 

Η EOE μετέχει σε Ευρωπαϊκό Έργο για την προώθηση της διπλής σταδιοδρομίας των αθλητών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics