Breaking News
14 Ιουλίου 2022

Μεταγραφικός πυρετός στον Ηρόδοτο, ο οποίος μετά τον Φέκκα και τον Φράγκο γνωστοποίησε και την απόκτηση την νεαρού τερματοφύλακα Παύλου Μαρκή.


Πρόκειται για 22χρονο γκολκίπερ που ξεκίνησε από τον Πανιώνιο (Κ17) κι εν συνεχεία αγωνίσθηκε σε Χολαργό και Ηλυσιακό.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού παρουσιάζει την απόκτηση του Παύλου Μακρή κάπως έτσι:


«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Παύλο Μαρκή. Στην απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα Παύλου Μαρκή προχώρησε η ομάδα μας. Ο ύψους 1.90 goalkeeper ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κ17 του Πανιωνίου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα του Χολαργού. Προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά με τον Ηλυσιακό διατηρώντας σε 9 αγώνες ανέπαφη την εστία του.»

Ο Παύλος Μαρκής στην πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ηροδότου τόνισε:

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που έγινα μέλος της οικογένειας του Ηρόδοτου. Ανήκω πλέον σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, μέσα από την οποία θέλω να εξελιχθώ και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου.»

Διαβάστε επίσης

Η δράση της κωπηλασίας μεταφέρεται στην πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics