Breaking News
19 Ιουλίου 2022

Πινγκ Πονγκ – Παναθηναϊκός: Ο «Σύλλογος πιο μεγάλος» έκλεισε την Παρίδη

 

Η καμπάνια «Σύλλογος πιο μεγάλος» ανέλαβε την μεταγραφή της Πρωταθλήτριας Ελλάδας στο μονό, Κωνσταντίνας Παρίδη που θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού.

Το «τριφύλλι», που έφερε πριν λίγο καιρό το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στον σύλλογο αλλά και στην Ελλάδα, ενισχύεται σημαντικά με την 26χρονη πρωταθλήτρια, που ήταν επίσης τέσσερις φορές πρωταθλήτρια στο διπλό γυναικών, τις τρεις από αυτές μάλιστα με την Κατερίνα Τόλιου.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Παρίδη ανέφερε:

ADVERTISING

«Θα ήθελα να πω πως είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Επιστρέφω στο πρωτάθλημα της Ελλάδας σε μια ομάδα η οποία είναι εκεί για τους αθλητές της και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν όπου θα προσπαθήσω να βάλω τα δυνατά μου και να συνεισφέρω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Μάνας του Λόχου»:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κωνσταντίνα Παρίδη για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Πρόκειται για μια μεταγραφή που πραγματοποιήθηκε από την καμπάνια «Σύλλογος πιο μεγάλος» και ενισχύει το ένδοξο τμήμα πινγκ πονγκ γυναικών του «τριφυλλιού» που έφερε πριν λίγο καιρό το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Η Κωνσταντίνα Παρίδη ενισχύει κατά πολύ το «πράσινο» ρόστερ καθώς η 26χρονη ήταν η φετινή πρωταθλήτρια Ελλάδας στο ατομικό.

Παράλληλα ήταν τέσσερις φορές πρωταθλήτρια στο διπλό γυναικών, τις τρεις από αυτές μάλιστα με την Κατερίνα Τόλιου.

Τα τελευταία χρόνια η Πατρινή αθλήτρια είναι μέλος της Εθνικής ομάδας και αυτή τη στιγμή η δεξιόχειρας επιθετικός βρίσκεται στη θέση 556 στον κόσμο».

Το βιογραφικό της είναι πλούσιο και έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες:

2005-2010 Φοίνικες Πάτρας

2010-2018 Φοίνικας Αγιάς Σοφιάς

2018-2019 Ολυμπιακός και Echirolles (Γαλλία)

2019-2020 Ολυμπιακός και Storfors (Σουηδία)

2020-2022 Ολυμπιακός και SK Dobre (Τσεχία)
onsports.gr

Διαβάστε επίσης

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών-γυναικών έρχεται από τον Αύγουστο

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics