Breaking News
27 Αυγούστου 2022

Την πιο μεγάλη διάκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που φιλοξενείται στο Κεμπέκ του Καναδά

σημείωσε η ελληνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του highlight.

Με τις πρωταθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Γαρυφαλιάνα Νίκου, αλλά και την Κρυσταλένια Γιαλαμά από τον Ωρίωνα Ηρακλείου να λαμβάνουν μέρος στο χορευτικό, η Εθνική μας αναδείχτηκε στην 3η θέση του κόσμου, τερματίζοντας πίσω από την Ισπανία και την Ιταλία.

Αναλυτικότερα τα κορίτσια που συνέθεσαν το χορευτικό είναι τα εξής: Ελένη Φραγκάκη, Ελένη Φράγκου, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Ελένη Παπαδοπούλου και Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου. Η βαθμολογία που απέσπασαν, ήταν 84,7333β.
athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Η Ορεστιάδα ανέλαβε το Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων 2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics