Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2022

Η ομάδα Παίδων του Ηροδότου, επέστρεψε από το ταξίδι στην Αθήνα, όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν με μεγάλα σωματεία εκτός Κρήτης.


Οι αθλητές της κρητικής ομάδας, είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες -μέσα από ένα τριήμερο ταξίδι- πραγματοποιώντας τρία φιλικά με τις Αθηναϊκές ομάδες του Παναθηναϊκού, της Δραπετσώνας και των Γλυκών Νερών.

Επέστρεψε πλήρης εμπειριών η αποστολή των Παίδων από το τριήμερο ταξίδι για φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα. Η σειρά των αγώνων ήταν με Panathinaikos A.C. Basketball Academy, Drapetsona Basketball Academy και Γ. Σ. Γλυκών Νερών Basketball. Ευχαριστούμε τα σωματεία για τη φιλοξενία και επιφυλασσόμαστε για να την ανταποδώσουμε στο μέλλον. Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε στην ΕΚΑΣΚ.Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης και την ANEK LINES Οfficial για τη βοήθεια στην οργάνωση της αποστολης.

athlitiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Με τη Γερμανία θα παίξει σήμερα, Τρίτη, η Εθνική για το εισιτήριο στους «4» του Eurobasket 2022.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics