Breaking News
27 Οκτωβρίου 2022

Ιστιοπλοΐα: Στην Κέρκυρα ανοίγει η «αυλαία» για τα περιφερειακά πρωταθλήματα Όπτιμιστ και ILCA 4

 

Το πρώτο Περιφερειακό πρωτάθλημα για το 2023 στα Οπτιμιστ και τα ILCA 4 ξεκινά από την Κέρκυρα, και θα διαρκέσει από το Σάββατο 29 έως την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για το πρωτάθλημα Δ. Ελλάδας και Ιονίων Νήσων που θα διοργανώσει ο Ν.Α.Ο. Κέρκυρας. Θα προηγηθεί, όμως, προπονητικό καμπ για τις δυο κατηγορίες το οποίο ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου.

Το καμπ εντάσσεται σε αυτά που διοργανώνει η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία υλοποιώντας τη βασική αρχή της που είναι η ανάδειξη ταλέντων και αυριανών Ολυμπιονικών από την Περιφέρεια. Μέχρι τώρα το πρόγραμμα κρίνεται απόλυτα πετυχημένο κι αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματα των αγώνων.

Για τα Οπτιμιστ υπεύθυνος είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Δροσόπουλος και για τα ILCA 4 ο επίσης ομοσπονδιακός προπονητής Χάρης Γκανιάτσας. Μαζί τους θα είναι και ο καθηγητής φυσικής αγωγής Θεόδωρος Καλογερής.

Θα λάβουν μέρος 61 ιστιοπλόοι (46 στα Οπτιμιστ και 16 στα ILCA 4) από τον Ν.Α.Ο. Κέρκυρας, τον Ι.Ο. Κέρκυρας, τον Ν.Ο. Λευκάδας, τον Ν.Ο.Β. Ιονίου, τον Ν.Ο. Κεφαλλονιάς – Ιθάκης, τον Ν.Α.Ο. Βόνιτσας και τον Ν.Ι.Ο. Πρέβεζας.

Το καμπ περιλαμβάνει μαθήματα θεωρίας πάνω στους νέους κανονισμούς, στις σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και την προετοιμασία του σκάφους και φυσικά οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες θα δοκιμαστούν στον θαλάσσιο στίβο.
onsports.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Απάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών στην «ομάδα διάσωσης»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics