Breaking News
24 Μαρτίου 2016

O Eργοτέλης έχει αποχωρήσει προ πολλού από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, αλλά συνεχίζει να μετράει ποινές.

Την Πέμπτη (24/3), λοιπόν, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β' Εθνικής αφαίρεσε άλλους τρεις βαθμούς από τους Ηρακλειώτες λόγω της μη παρουσίας τους στον αγώνα με τη Ζάκυνθο, ενώ τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 6.000 ευρώ.

Συνεπώς, με το νέο -3 οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν πια 10 βαθμούς στην κατάταξη του φετινού πρωταθλήματος.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE επέβαλε στην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ α) Ποινή απώλειας του αγώνα ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ μηδέν – τρία 0-3 από την ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, β) Χρηματική ποινή έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ και γ) Αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-2016».

πηγή: a-sports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics