Breaking News
21 Νοεμβρίου 2022

Α’ Εθνική Γυναικών: Πρεμιέρα με το δεξί για τον Εργοτέλη

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη την πορεία της στο νέο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής γυναικών καθώς κέρδισε με το εξωπραγματικό 10-0 την Δόξα Πηγαϊδακίων δείχνοντας ότι και φέτος έχει χτίσει μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα.

Από δύο τέρματα σημείωσαν για τον Εργοτέλη η Σιδηρά, η Κωνσταντοπούλου, και η Δρακωνάκη ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν η Ζέρβα , η Δρακογιαννάκη, η Τζόνσον και η Ραπάνη.

 Στην πρεμιέρα τους οι Νέες Εργοτέλη ηττήθηκαν με 5-0 από την ΑΕΚ.

Οι Νέες Εργοτέλη στην πρεμιέρα τους στη Β’ Γυναικών δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην επίσης "νεοφώτιστη" αλλά φιλόδοξη ΑΕΚ, η οποία επιβλήθηκε με 5-0, στο Μαρτινέγκο.

 Οι φιλοξενούμενες του Νίκου Γκαλίτσιου βρήκαν από νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα με τις Χριστοφορίδη και της Νίκα, παίκτριες που σκόραραν ακόμη από μία φορά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (0-4).

Στο δεύτερο ημίχρονο τη… σκυτάλη στα γκολ πήρε η Κόλλια σημειώνοντας το τελικό 0-5.

Από:Ειρήνη Σαμαριτάκη
neakriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Μάρκου ο ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics