Breaking News
13 Δεκεμβρίου 2022

ΟΦΗ
Την αποστολή για το φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ιωνικό (14/12, 15:00) ανακοίνωσε ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

 

Πολλές επιστροφές για τον Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος υπολογίζει τους Μπιφουμά, Ντουρμισάι, Γκερέρο, Νέιρα, Περέα και Τοράρινσον για το φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Παράλληλα εκτός έμεινε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης που συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Όπως και οι Κώστας Γιαννούλης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης, οι οποίοι συνεχίζουν τα προγράμματα αποκατάστασης τους. Θεραπεία ο Μεσάκ Τζου, ενώ αποφόρτιση ακολούθησε ο Σάμιουελ Γιόχου. Η προπόνηση του Λιθουανού τεχνικού περιελάμβανε την Τρίτη (13/12) ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις. Ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει στην Κρήτη τον Ιωνικό στο πλαίσιο φιλικού προετοιμασίας εν όψει της επανένταξης του ελληνικού πρωταθλήματος. Το ματς είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (14/12, 15:00) στο Γεντί Κουλέ.

 

Η αποστολή: Μανδάς, Σωτηρίου, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Νέιρα, Μπουζούκης, Τοράλ, Περέα, Στάικος, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Γκερέρο, Ντίκο, Ντουρμισάι, Αλμποχαϊμέντ και Μπιφουμα.

novasport.gr

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Στις θέσεις 17-32 ο Κρεάνγκα στο Feeder των Η.Π.Α

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics