Breaking News
20 Δεκεμβρίου 2022

Αναβαθμισμένο το Παγκρήτιο Youth League της ΕΠΣΗ


Έναρξη τον Ιανουάριο με περισσότερες από 20 ομάδες από Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λασίθι

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΣΗ η τελική σύσκεψη ενόψει της έναρξης του νέου Παγκρήτιου Youth League ΕΠΣΗ.

Oι συμμετοχές φέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τις 20, ενώ πέρα από τις ομάδες του Ηρακλείου έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συμμετέχουν σωματεία από τους νομούς Λασιθίου και Ρεθύμνου.

Το Youth League ΕΠΣΗ θα είναι φέτος αναβαθμισμένο σε όλα τα επίπεδα ενώ στη σύσκεψη συζητήθηκαν λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την προκήρυξη της διοργάνωσης, τον προγραμματισμό, διάφορα αιτήματα κλπ.

Η προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης είναι στις 21-22 Ιανουαρίου 2023 και ως τότε η αρμόδια Επιτροπή θα προχωρήσει στον καταρτισμό της προκήρυξης και του αγωνιστικού προγράμματος.

Από σήμερα ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες θα υποβάλλονται στην ΕΠΣΗ (κόστος παράβολου 55 ευρώ) με καταληκτική προθεσμία υποβολής έως τις 5 Ιανουαρίου 2023.

 Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης

neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 19/12

 

 

 

 

Από σοβαρά επεισόδια και άγριο ξύλο στιγματίστηκε η αναμέτρηση Ολυμπιακού Βόλου - ΑΕΛ (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics