Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΕ Ηρόδοτος: «Τα ψέματα τελειώσανε, ντροπή σας…»


Βράζουν στον Ηρόδοτο με τον μηδενισμό στον αγώνα με την ΑΕΚ Β

Για κατάφορη αδικία και κατάπτυστη απόφαση κάνει λόγο η ΠΑΕ Ηρόδοτος σχετικά με τον μηδενισμό στον αγώνα με την ΑΕΚ Β’. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού μάλιστα εκφράζει σιγουριά ότι θα δικαιωθεί στην έφεση που θα προχωρήσει. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρόδοτος αναφέρει τα εξής:

«Για άλλη μία φορά, κατάφορη αδικία εναντίον του Ηροδότου, να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας περάσει.

Μία κατάπτυστη απόφαση, η οποία σίγουρα στην έφεση που θα προχωρήσουμε θα μας δικαιώσει, γιατί το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι ότι ο δικαστής που έκρινε την απόφασή ή είναι επικίνδυνος ή δεν πρέπει να παίρνει μέρος σε τέτοια σοβαρά ζητήματα και το λέμε αυτό γιατί:

 

Δεν συμπεριέλαβε την ιατρική γνωμάτευση Δημοσίου Νοσοκομείου για τον Γρηγόριο Ζιώγα, τον οποίο δεν αναφέρει πουθενά στην απόφασή του και αναφέρει πως η ομάδα μπορούσε να αγωνιστεί με εννέα ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβάνοντας μέσα Μακρυδάκη-Κυριακίδη, οι οποίοι μία βδομάδα πριν, είχαν κάνει προσφυγή εναντίον της ομάδας.

Ακόμα και τα μικρά παιδιά ξέρουν πως άνθρωπος που έχει κάνει προσφυγή, δεν μπορεί να αγωνιστεί. Τα ψέματα τελειώσανε, ντροπή σας, αλλά ότι και να κάνετε, εμείς δεν τα παρατάμε».

neakriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Μια βραδιά με ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομά τους με το την ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics