Breaking News
11 Απριλίου 2023

Με...δυο-τρεις νέους "Τοράλ" να δεις πως αλλάζει επίπεδο ο ΟΦΗ...

 

"Στο ποδόσφαιρο όταν παίξεις απλά κάνεις τη διαφορά! Ωστόσο το δύσκολο είναι να παίξεις απλά!" Αυτή τη φράση την έχουν πει κατά καιρούς σπουδαίοι προπονητές του αθλήματος και όσο κι αν με την πρώτη ανάγνωση δεν μπορεί κανείς εύκολα να την...εμπεδώσει, στην πράξη η...φράση δικαιώνεται!

Στον ΟΦΗ υπάρχει ένας παίκτης που κάνει το ποδόσφαιρο να φαίνεται απλό όπως το έκανε στα καλά του χρόνια κι ο Νέιρα! Ο παίκτης αυτός είναι ο Γιον Τοράλ!

Αν η κρητική ομάδα στον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο καταφέρει να βρει δύο-τρεις ακόμα παίκτες τέτοιου επιπέδου και σε άλλες θέσεις τότε θα κάνει τεράστιο αγωνιστικό άλμα! Και φυσικά δεν είναι αφορμή για ό, τι γράφουμε μόνο το τελευταίο δείγμα του Τοράλ.

Είναι αυτό το άγγιγμα στη μπάλα που αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο πρέπει να διακρίνεις με την πρώτη ματιά! Επίσης, όσο απλό πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο, τόσο απλά αλλά με ουσία χωρίς φανφάρες θέλουμε κι εμείς τα κείμενα που γράφουμε! Λίγα λόγια, σταράτα και σοβαρά...

Από:Μιμίκος Γιώργος
neakriti.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ποδοσφαιριστής ομάδας της Super League συνελήφθη στο Κολωνάκι για ασελγείς πράξεις

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics