Breaking News
13 Απριλίου 2023

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για Σχολή προπονητών Β επιπέδου

 

Κι άλλο σημαντικό νέο για τον προπονητικό χώρο στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η Σχολή προπονητών Γ επιπέδου, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοίνωσε ότι προγραμματίζει την ίδρυση αντίστοιχης Σχολής Β επιπέδου με πιθανό χρονικό σημείο έναρξης τον Οκτώβριο του 2023. Γνωρίζοντας ότι είναι πολλοί οι προπονητές, που έχουν από χρόνια στην κατοχή τους το πτυχίο Γ επιπέδου, κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για Σχολή της επόμενης κατηγορίας και σημειώνει τα απαραίτητα προσόντα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής. «Γίνεται μία ανίχνευση ενδιαφέροντος έτσι ώστε η ομοσπονδία να αποφασίσει αν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός προπονητών και προπονητριών Γ επιπέδου, που ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στη σχολή Β επιπέδου με χρονικό ορίζοντα έναρξης το φθινόπωρο του 2023», τόνισε ο επιστημονικός συνεργάτης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μιχάλης Κατσικαδέλης και πρόσθεσε: «Η βούληση του διοικητικού συμβουλίου, όπως μου έχει μεταφερθεί, είναι να πραγματοποιούνται Σχολές σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι προπονητές/τριες να επικαιροποιούν τις γνώσεις τους και να αναβαθμίζουν τα εργασιακά τους δικαιώματα. Θέλουμε όλοι οι προπονητές, που έχουν τα τυπικά προσόντα, να πάρουν μέρος στη Σχολή Β επιπέδου και να βελτιώσουν το εργασιακό τους επίπεδο.

Θα υπάρξει συνεπώς, αντίστοιχη πρόβλεψη στο μέλλον για τους μαθητές, που θα τελειώσουν την τωρινή σχολή Γ επιπέδου. Να αποκτήσουν την απαιτούμενη προϋπηρεσία, βάσει του νόμου και να δούμε ξανά για τη διεξαγωγή Σχολής Β επιπέδου στα τέλη του 2024 εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον».

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. προγραμματίζει την ίδρυση σχολής προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Β επιπέδου, με πιθανή ημερομηνία έναρξης τον Οκτώβριο 2023.

Στα πλαίσια του ορθού προγραμματισμού παρακαλούμε όσους προπονητές/-τριες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην σχολή να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

https://forms.gle/pEurnKLBzsXoRAuC8

Απαραίτητα προσόντα – προϋποθέσεις:

1. Η σχολή θα λειτουργήσει με την προϋπόθεση ότι ο ελάχιστος αριθμός των σπουδαστών/-στριών θα είναι τουλάχιστον πενήντα (50).

2. Οι υποψήφιοι/-ες θα πρέπει να είναι κάτοχοι άδειας άσκησης επαγγέλματος προπονητή Γ’ επιπέδου από τη ΓΓΑ στο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, η οποία αποκτήθηκε τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από την έναρξη της σχολής (συμπλήρωσης ενός έτους με την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων)

3. Οι υποψήφιοι/-ες θα πρέπει να έχουν προπονητική εμπειρία στο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ελάχιστης διάρκειας οχτώ (8) μηνών ως προπονητές/-τριες Γ’ επιπέδου σε αναγνωρισμένο από τη Γ.Γ.Α. αθλητικό σωματείο/ ομοσπονδία, τούτο αποδεδειγμένο από: α) αντίγραφο της σχετικής σύμβασης εργασίας αναρτημένης στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» ή θεωρημένης από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. ή αναρτημένης στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα φορολογίας (TAXIS) και β) βεβαίωση του φορέα απασχόλησης με σαφή αναφορά στη διάρκεια απασχόλησης σε μήνες και το άθλημα στο οποίο εργάστηκε ως προπονητής/-τρια».


Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 13/04

 

 

 

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων είναι η ομάδα που κατέκτησε τα 1α Βενιζέλεια υδατοσφαίρισης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics