Breaking News
31 Μαρτίου 2016

Ο υποψήφιος για την προεδρία τοιυ Εργοτελη , Γιώργος Βρέντζος με νέα δηλωση του τονίζει πως αποδέχεται την προσκληση του Ερασιτεχνη Εργοτελη να παραστει στο επόμενο Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας  για να δωσει διευκρινίσεις για την πρόταση που κατέθεσε.


Αναλυτικά η δήλωση του : 
''Αγαπητοί φίλοι, Σε συνέχεια της απάντησης μου στην ανακοίνωση σας σχετικά με την πρόταση μου, θα ήθελα να διευκρινήσω ότι με χαρά θα παραστώ στην επόμενη συνεδρίαση σας προκειμένου να σας παρέχω οποιαδήποτε διευκρίνηση επιθυμείτε.
Προτείνω μάλιστα αυτό να γίνει την επόμενη Δευτέρα 4 Απριλίου που θα βρίσκομαι στο Ηράκλειο και σας παρακαλώ όπως μου απαντήσετε άμεσα προκειμένου να κανονίσω το πρόγραμμα μου.
Πιστεύω όμως ότι θα είναι χρήσιμο να γίνει και μια δημόσια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τον Σύλλογο, προκειμένου ο κόσμος του Εργοτέλη όχι μόνο να πληροφορηθεί αλλά και να εκφράσει την άποψη του.
Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή κι ενδεχομένως και την Δευτέρα. Φιλικά, Γιώργος Βρέντζος
ΥΓ. Εξακολουθώ να επιθυμώ να προχωρήσουμε ΜΑΖΙ…''

ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics