Breaking News
12 Ιουνίου 2023

Γ’ Εθνική: Σφραγίστηκαν τα 22 από τα 24 εισιτήρια ανόδου για την τρίτη κατηγορία


Στράτος ΔιακουμόπουλοςΣτράτος Διακουμόπουλος

Τελ. ανανέωση: πριν από 2 ώρες

Δύο θέσεις από τον έβδομο όμιλο των μπαράζ ανόδου θα συμπληρώσουν το παζλ των 24 ομάδων που θα ανέβουν στην Γ’ Εθνική. Οι 22 ομάδες που έχουν ήδη διασφαλίσει εισιτήριο για την τρίτη κατηγορία

Γ’ Εθνική: Σφραγίστηκαν τα 22 από τα 24 εισιτήρια ανόδου για την τρίτη κατηγορία
Ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ ανόδου των τοπικών ενώσεων για την Γ’ Εθνική στους επτά από τους οκτώ ομίλους και δόθηκαν ήδη τα 22 από τα 24 εισιτήρια για την τρίτη κατηγορία. Παραμένει η εκκρεμότητα με τον έβδομο όμιλο, όπου ανέβηκε ο Ατσαλένιος και τα δύο τελευταία εισιτήρια διεκδικούν ο Ατρόμητος Πειραιά, το Χαϊδάρι και ο Ερμής Ζωνιανών. Επιπλέον, στον δεύτερο όμιλο αναμένεται η απόφαση για την ένσταση του Αετού Βαρβάρας κατά του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και σε περίπτωση την οποία την κερδίσει, ανεβαίνει η Αναγέννηση Επανομής, στη θέση της Αγίας Μαρίνας.

Οι ομάδες που ήδη διασφάλισαν συμμετοχή στην επόμενη Γ’ Εθνική είναι: 1ος όμιλος: Άρης Πετεινού, Νίκη Ευκαρπίας, Ορέστης Ορεστιάδας. 2ος όμιλος: Μέγας Αλ. Αγίας Μαρίνας, Βατανιακός, Αετός Βαρβάρας. 3ος όμιλος: Θύελλα Κατσικά, ΑΕ Μεσολογγίου, Αναγέννηση Αρτας. 4ος όμιλος: Κιλελέρ, Μαγνησιακός, Αστέρας Σταυρού. 5ος όμιλος: Παναιγιάλειος, ΠΑΟ Βάρδας, Εράνη Φιλιατρών. 6ος όμιλος: Νέα Αρτάκη, Ελλοπιακός, ΠΑΣ Κόρινθος. 7ος όμιλος: Ατσαλένιος. 8ος όμιλος: Ηλυσιακός, ΑΕΡ Αφάντου, Αστέρας Βάρης.
fosonline.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 12/06/2023 [vid]

 

 

 

 

 

Οι μεγάλες προκλήσεις του καλοκαιριού στην επιτραπέζια αντισφαίριση αρχίζουν από τα… μικρά

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics