Breaking News
18 Ιουνίου 2023

Ηρόδοτος: Επίσημη η επιστροφή Παπαματθαιάκη

 

Στα… παλιά του λημέρια, εκεί όπου έχει ζήσει σπουδαίες στιγμές κατά το παρελθόν και έχει τεράστια προσφορά, επέστρεψε από σήμερα και επίσημα ο Μανόλης Παπαματθαιάκης.

Ο πολύπειρος προπονητής αναλαμβάνει τον Ηρόδοτο, βρίσκοντας την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού σε μια δύσκολη περίοδο, αφού προέρχεται από τα όσα άσχημα βίωσε ο σύλλογος στην Super League 2.
Γνωρίζει όμως τόσο ο ίδιος, όσο και τα πρόσωπα που πλαισιώνουν διοικητικά τον Ηρόδοτο, ότι ανοίγει μια νέα σελίδα, ουσιαστικά από το μηδέν, και πρέπει να βάλουν νέες στέρεες βάσεις για το μέλλον.

Η ομάδα θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, ξεκινώντας με ποινή αφαίρεσης 5 βαθμών λόγω της αποχώρησης από την Super League 2, όμως εκείνο που απασχολεί περισσότερο τους ανθρώπους του Ηροδότου και τον Μανόλη Παπαματθαιάκη είναι να επανέλθει η συσπείρωση στη Νέα Αλικαρνασσό, ο σύλλογος να αποκτήσει υγεία σε όλα τα επίπεδα και να υπάρξει σεβασμός στο σήμα που υπηρετούν…

 Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U13: Πρώτος ο Κιοσελόγλου, 2η η Τζενίδη

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics