Breaking News
01 Ιουλίου 2023

Mετάλλια εξασφάλισαν Τσαμποδήμος και Ζαρμακούπη στο kickboxing


ΆρθραMετάλλαο στο kickboxing των Ευρωπαϊκών Αγώνων εξασφάλισε ο Γιώργος Τσαμποδήμος και η Σεμέλη Ζαρμακούπη. Στο Point Fighting των Ανδρών στα -63κ. ο Τσαμποδήμος νίκησε με 2-0 τον Τούρκο Ozdemir και πέρασε στα ημιτελικά!

Το Σάββατο στις 12.00 Ελλάδος θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Roland Viczian για την είσοδο στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή!

Στο Light Contact των -50κ. η Σεμέλη Ζαρμακούπη επιβλήθηκε με 2-1 της Adiyaman από την Τουρκία, εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο και θα παίξει το Σάββατο, στις 16:24 Ελλάδος με τη Σλοβένα Barada για την είσοδο στον τελικό.

Mε τα μετάλλια του Τσαμποδήμου και της Ζαρμακούπη, η Ελλάδα φτάνει τα 17, με δύο χρυσά, τέσσερα αργυρά και εννεά χάλκινα και με ότι κατακτήσουν οι δύο αθλητές του kickboxing.

Στην ξιφασκία, η ομάδα της σπάθης γυναικών κατέκτησε την 7η θέση στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες και κέρδισε αρκετούς πόντους στην προσπάθεια για την Ολυμπιακή πρόκριση.

Η ομάδα με τις Δώρα Γκουντούρα, Δέσποινα Γεωργιάδου, Κλαίρη Μπένου και Μαρίνα Παΐζη νίκησαν 45-35 την ιδιαίτερα δυνατή ομάδα της Ουκρανίας και προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες του τουρνουά.

Στο ταμπλό για τις θέσεις 5-8 αρχικά ηττήθηκαν από το Αζερμπαϊτζάν με 45-29, στη συνέχεια όμως έδωσαν μεγάλη μάχη με τη Γερμανία για την 7η θέση και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 45-43. Με την παρουσία της ομάδας της σπάθης ολοκληρώθηκε η ελληνική συμμετοχή στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο να παρακολουθεί όλους τους αγώνες και να συγχαίρει στο τέλος τα κορίτσια.

 Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 30 Iουνίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, θα διεξαχθεί σε τέσσερις ομίλους

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics