Breaking News
03 Αυγούστου 2023

Προς αναβολή η κλήρωση της Γ΄ Εθνικής



Φαίνεται πως εξελίσσεται σε… άφταστο στόχο για την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ η φιλοδοξία της να «τρέξει» σε μικρό χρονικό διάστημα τον καταρτισμό των ομίλων και την κλήρωση από την οποία θα προκύψουν τα προγράμματα στους τέσσερις ομίλους του νέου Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η διαδικασία της κλήρωσης δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο (4/8), όπως είχε ανακοινώσει χθες η Ομοσπονδία μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, αλλά μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα και κατά πάσα πιθανότητα προς τα τέλη αυτής.

Ο λόγος της αναβολής σχετίζεται με εκκρεμότητες που παραμένουν ή έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες με ενδεχόμενο συμμετοχής ομάδων της Super League 2 στο Πρωτάθλημα.

Αναμένεται, πλέον, να δούμε αν θα επισημοποιηθεί η εξέλιξη με κάποια απόφαση από πλευράς Ομοσπονδίας.

ΠΗΓΗ: SOCCERLIVE.GR

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 02/08/2023 [vid]

 

 

 

 

Ο Aρίων Κολιτσόπουλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Κ17

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics