Breaking News
06 Αυγούστου 2023

Α1 ΕΠΣΗ: Επέστρεψε στον Ηρόδοτο ο Αντωνιδάκης

 

Ο νεαρός τερματοφύλακας επιστρέφει στη Νέα Αλικαρνασσό, καθώς ο Ηρόδοτος είναι η ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ακαδημίες του ΠΟΗ, του ΟΦΗ, του ΠΟΑ, ενώ πέρυσι ήταν μέλος του Ποσειδώνα.

Η παρουσία του θα προσφέρει λύσεις κάτω από τα δοκάρια, με τον Ηρόδοτο να δείχνει ξανά πως ρίχνει βάρος στο τοπικό στοιχείο και τα νέα παιδιά.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος δίνει μεγάλο βάρος στο τοπικό στοιχείο και στηρίζει τα νέα ταλαντούχα παιδιά από τη Νέα Αλικαρνασσό, από το Ηράκλειο και από όλη την Κρήτη. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου τερματοφύλακα Νίκου Αντωνιδάκη. Καλωσορίζουμε και πάλι τον Νίκο στην οικογένεια του Ηροδότου (άρχισε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του συλλόγου) και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και όμορφες στιγμές με τα κυανόλευκα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Νίκος Αντωνιδάκης γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2004 στη Νέα Αλικαρνασσό. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών από τις Ακαδημίες του Ηροδότου των οποίων υπήρξε μέλος για μια πενταετία. Ακολούθησαν οι Ακαδημία του Παναθηναϊκού Ηρακλείου (τρία χρόνια), Κ15 του ΟΦΗ (Super League, ένα χρόνο), Ερμής Ατσαλένιου (Β' ΕΠΣΗ, ένα χρόνο), Κεραυνός Ηρακλείου (Α2 ΕΠΣΗ, δύο χρόνια). Πέρυσι ήταν μέλος του Ποσειδώνα στην Α1 ΕΠΣΗ με την μορφή δανεισμού από τον Κερα

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

Φιλική ισοπαλία για Ατρόμητο και ΟΦΗ στο Ελ Πάσο με 2-2

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics