Breaking News
21 Αυγούστου 2023

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής: Επιστροφή με χαμόγελα από το Μπακού



Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι θριαμβευτές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής: Επιστροφή με χαμόγελα από το Μπακού
Εντυπωσιακή υποδοχή επιφυλάχθηκε για την Εθνική Ομάδα του Σκητ κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Από πλευράς της Κυβέρνησης στην υποδοχή ήταν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γεώργιος Μαυρωτάς, ενώ την ΣΚΟΕ εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρος Αθανάσιος Παπαγεωργίου, τα μέλη του Δ.Σ. Ελένη Κυπριώτη, Ιωάννης Τζανάκος και Γιώργος Καφάτος (με αρμοδιότητες Πήλινου Στόχου), όπως επίσης και η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Άγη Κασούμη. Παρών επίσης και ο Δήμαρχος Ωρωπού – λόγω εντοπιότητας του Μάκη Μίτα – Γεώργιος Γιασημάκης.


Στη διάρκεια της άφιξης (21/8) η Εθνική Ομάδα του Σκητ, αποτελούμενη από τους αθλητές Μάκη Μίτα, Έμμα Κατζουράκη, Νίκο Μαυρομμάτη και Μπάμπη Χαλκιαδάκη, την ψυχή της ομάδας - από τεχνική άποψης - Γιώργο Σαλαβαντάκη, καταχειροκροτήθηκε.

Δίκαια από κάθε άποψη. Τρία μετάλλια και δύο εισιτήρια για το «Παρίσι 2024» κατέκτησαν για την Ελλάδα. Ένα χρυσό (και κάρτα 2024) ο Μάκης Μίτας, ένα ασημένιο, με πανελλήνιο ρεκόρ, η ομάδα του σκητ ανδρών (Μίτας, Χαλκιαδάκης, Μαυρομμάτης) και ένα χάλκινο (και κάρτα 2024) η Έμμα Κατζουράκη στο Σκητ Γυναικών.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιώργος Σαλαβαντάκης δικαιωμένος για τις επιλογές και τους κόπους των τελευταίων χρόνων. Η δημοσιότητα των επιτυχιών συνέβαλε ώστε να χειροκροτούν την Εθνική μας όχι μόνο όσοι πήγαν για να τους υποδεχθούν, αλλά και όσοι βρίσκονταν στο αεροδρόμιο. Άλλωστε η θέα του εθνόσημου δεν αφήνει ασυγκίνητους τους Έλληνες.
fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 21/08/2023

 

 

 

 

 

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα ξεκινήσει κανονικά στις 10 Σεπτεμβρίου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics