Breaking News
05 Σεπτεμβρίου 2023

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας για το μπάσκετ του ΟΦΗ


Θετικό το πρώτο δείγμα για την Αναγέννηση (pics)
«Μπες στην ομάδα», είναι το σύνθημα και τη νέα χρονιά…
Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ για το νέο πρωτάθλημα της National League 1 και στην ομάδα του Ηρακλείου καλούν τους φίλους του μπάσκετ να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση.

“Και στην National League το σύνθημα είναι ένα «Μπες στην ομάδα!» Με αυτό το σύνθημα ξεκίνησε ή διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη νέα σεζόν 2023-2024.
Τα εισιτήρια διαρκείας μας επιμελήθηκε και φέτος η εταιρία «Τυποκρέτα» της οικογένειας Καζανάκη που στηρίζει έμπρακτα την ομάδα μας.
Στα γραφεία της εταιρίας για την παραλαβή των διαρκείας εισιτηρίων βρέθηκαν αντιπροσωπία παικτών μας αποτελούμενη από τους Νίκο Μποχωρίδη και Αναστάσιο Πιλκούδη, συνοδευόμενοι από τους Μάνο και Ηρακλή Σφακιανάκη και Νεκτάριο Μηλωνάκη χαρίζοντας τους κασκόλ της ομάδας μας αλλά και 5 εισιτήρια διαρκείας στο προσωπικό της εταιρίας.
Η ομάδα μπάσκετ ευχαριστεί για άλλη μια χρόνια από καρδιάς την οικογένεια Καζανακη για τον δωρεάν σχεδιασμό και εκτύπωση των καρτών διαρκείας μπάσκετ της ομάδας μας στο πρωτάθλημα Nation League 1.
Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας είναι διαθέσιμα από Δευτέρα ως και Παρασκευή 17:00-21:00 στα γραφεία της Ακαδημίας μας στην εφόδου”.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ο Χρήστος Μανδάς αποχαιρέτησε τον κόσμο του ΟΦΗ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics