Breaking News
08 Οκτωβρίου 2023

Άτυχη η Κ17 ΟΦΗ έχασε με 1-0 από τον Ιωνικό


Πριν μία εβδομάδα η Κ17 του ΟΦΗ φιλοξενώντας τον Ιωνικό στο ΒΑΚ ήταν εντυπωσιακή και επικράτησε με 5-1, όμως σήμερα στην αναμέτρηση των δύο ομάδων που έγινε στην έδρα του Ιωνικού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0.

Βέβαια ο ΟΦΗ έχασε… ένα τσουβάλι ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάρει το «διπλό» στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης» της Νίκαιας, για την 4η αγωνιστική της 1ης φάσης του πρωταθλήματος Super League K17

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 21ο λεπτό, με τον Καστελλιανάκη να σουτάρει αλλά να μην βρίσκει στόχο, ενώ στο 44’ η κεφαλιά του Πατραμάνη πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Μαλικούρη, με το 0-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου.

Η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία σημειώθηκε στο 64’, όταν ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι, με τον Πατραμάνη να το εκτελεί και την μπάλα να περνά άουτ, αφού πρώτα χτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 75’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ιωνικού, με τον Λεμονίδη να εκτελεί εύστοχα για το 1-0.

Ο ΟΦΗ δημιούργησε ευκαιρίες στα λεπτά που απέμειναν, «ψάχνοντας» το γκολ, με κορυφαίες το δοκάρι του Δάρλα στο 80’, το σουτ του Λαγουδάκη μέσα από την περιοχή στο 90’, το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ αλλά και το σουτ του Δάρλα στις καθυστερήσεις, στο οποίο είχε απάντηση ο Μαλικούρης.

Κ17 ΟΦΗ (Θ. Ελευθεριάδης): Μπουστζοκάι, Κοζυράκης (70’ Γ, Κωνσταντακόπουλος), Μπεϊνάς (65’ Τσελεγγίδης), Λαγουδάκης, Χαραλαμπάκης, Ντάγια (70’ Σωμαράκης), Παντερής, Χαραλάμπης, Πατραμάνης (65’ Νινιράκης), Δάρλας, Καστελλιανάκης (75’ Αλ. Κωνσταντακόπουλος).
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 06/10

 

 

 

 

Μια άκρως ποδοσφαιρική συνάντηση με ελληνικό χρώμα έγινε στο Σικάγο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics