Breaking News
24 Οκτωβρίου 2023

To Ηράκλειο αγκαλιάζει την Εθνική Γυναικών!


Μετά από αρκετά χρόνια το Ηράκλειο αποκτά και πάλι άρωμα… Εθνικών ομάδων και αυτή τη φορά είναι η Εθνική Γυναικών που βρίσκεται ήδη στην πόλη και μάλιστα με διπλή αποστολή.

Πρόκειται για τις δύο αναμετρήσεις με την Εθνική Ουκρανίας για την 3η και 4η αγωνιστική του UEFA Women's Nations League που θα γίνουν στις 27 και 31 Οκτωβρίου στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Ήδη υπάρχει μεγάλη κινητικότητα τόσο από την ΕΠΣΗ, όσο και από την ΠΑΕ ΟΦΗ που στηρίζει την έλευση της Εθνικής Γυναικών και την φιλοξενεί στο γήπεδό του, προκειμένου τα παιχνίδια να έχουν απόλυτη οργανωτική επιτυχία. Χθες η Εθνική έκανε και την πρώτη της προπόνηση στο ΒΑΚ.

ethniki gynaikon
Μάλιστα ο ΟΦΗ θα έχει και διπλή εκπροσώπηση στην Εθνική, καθώς μετά την αμυντικό Μαρία Πατερνά, κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή και η μέσος Θεώνη Ζέρβα. Μάλιστα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, με τα κορίτσια του ΟΦΗ να έχουν κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα με δύο νίκες με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε χθες στο Ηράκλειο, με την ΠΑΕ ΟΦΗ με σχετικό μήνυμα στα social media να καλωσορίζει την Εθνική Γυναικών, ενώ στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» βρέθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας, Μανόλης Βογιατζάκης.


Οι 26 διεθνείς που επιλέχτηκαν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Αλέξανδρο Κατηκαρίδη και βρίσκονται από χθες με την αποστολή της Εθνικής Γυναικών στο Ηράκλειο είναι οι: Πατερνά, Ζέρβα (ΟΦΗ), Κοτσάκι (ΡΕΑ), Σαρρή (Μπράιτον), Νάση (Τρίκαλα), Χατζηχαριστού, Καπνίση (ΑΕΚ), Γιαννακούλη, Σιδηρά, Δημητρίου, Νεφρού, Κακαμπούκη, Χαμαλίδου (Παναθηναϊκός), Παλαμά (MTK Budapest), Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Παπαδοπούλου (ΠΑΟΚ), Μιχαλοποπούλου (Farul Constanta), Μάρκου (FC Basel), Μωραΐτου (FC Union Berlin), Γεωργίου (Ravenna), Κόγγουλη, Σπυριδωνίδου (Parma Calcio), Πούλιου (Medyk Konin), Γεωργαντζή (Αστέρας Τρίπολης).


Το κάλεσμα της ΕΠΣΗ

Το δικό της κάλεσμα κάνει η ΕΠΣΗ για τον αγώνα της Εθνικής Γυναικών με την Ουκρανία, αναφέροντας τα εξής: «Ένα μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής μας Ομάδας Γυναικών με αντίπαλο την Ουκρανία φιλοξενείται την ερχόμενη Παρασκευή και ώρα 17:00 στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Πρόκειται για ένα παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για το UEFA Women's Nations League και είναι υποχρέωση όλων μας να δώσουμε την Παρασκευή το παρών στο γήπεδο του ΟΦΗ και να στηρίξουμε την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Στην αποστολή της Εθνικής μας είναι έντονο το στοιχείο της Κρήτης, με την Ηρακλειώτισσα Δανάη Σιδηρά που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, την Χανιώτισσα Βεατρίκη Σαρρή της Μπράιτον, τις Πατερνά και Ζέρβα του ΟΦΗ, την Κοτσάκι της ΡΕΑ. Η Εθνική Γυναικών χρειάζεται τη συμπαράστασή μας και πρέπει όλοι μαζί να στείλουμε ένα μήνυμα από το Ηράκλειο ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Ελάτε όλοι μαζί για να γεμίσουμε τις κερκίδες και να ντύσουμε το γήπεδο στα γαλανόλευκα! Η είσοδος είναι δωρεάν για όλο τον φίλαθλο κόσμο! Η Εθνική Γυναικών σας περιμένει όλους!»
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ θα μας χαρίσει μεγάλες στιγμές

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics