Breaking News
21 Δεκεμβρίου 2023
https://www.novasports.gr/web-tv/sport/podosfairo/event/super-league-1/video/13208296/ofi-asteras-tr-0-2-highlights/

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-2: Τον έπιασε στον ύπνο και πήρε τεράστιο διπλό με σούπερ Γραμματικάκη!



Ο ΟΦΗ ήταν πολύ πιο πιεστικός και ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης είχε ουσία στο παιχνίδι του και έφυγε με το διπλό (0-2) από το Ηράκλειο. Σπουδαία εμφάνιση από τον γκολκίπερ Νίκο Γραμματικάκη στο ντεμπούτο του.

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-2: Τον έπιασε στον ύπνο και πήρε τεράστιο διπλό με σούπερ Γραμματικάκη!
Σπουδαίο τρίποντο πήρε ο Αστέρας Τρίπολης μέσα στο «Γεντί Κουλέ». Έχοντας κορυφαίο τον γκολκίπερ Νίκο Γραμματικάκη στο ντεμπούτο του και σε καλή μέρα τους Μιριτέλο – Καλτσά στην επίθεση, κέρδισε με 2-0 τον ΟΦΗ που έβγαλε φάσεις, αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του Ηρακλείου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του. Ενώ πίεζαν και είχαν τις καλές στιγμές για να σκοράρουν κυρίως με τους Μοσκέρα και Φελίπε, τελικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ο Αστέρας Τρίπολης εξ αρχής έδειχνε ότι προσπαθούσε να απειλήσει τους Κρητικούς μόνο με βαθιές μπαλιές στην άμυνα του ΟΦΗ ή με κάποιες αντεπιθέσεις. Από μία βαθιά μπαλιά ήρθε το 0-1 κόντρα στη ροή του αγώνα στο 37’. Έγινε γέμισμα από τον Γκος, ο Καλτσάς βγήκε στην πλάτη των αμυντικών των γηπεδούχων και την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Μιριτέλο να πλασάρει από κοντά για το 0-1. Νωρίτερα, ο ΟΦΗ είχε χάσει ένα σωρό ευκαιρίες με τους Μουνάφο (2’), Λάρσον (7’), Μοσκέρα (17’) και Φελίπε (21’, 25’), αλλά πότε ο Γραμματικάκης και πότε η αστοχία των παικτών του Πέπε Μπελ είχε ως αποτέλεσμα να πάει στην ανάπαυλα ευρισκόμενος πίσω στο σκορ.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε με διάθεση να ξαναπάρει την πρωτοβουλία, αλλά ο Αστέρας αυτή τη φορά αποφάσισε να παίξει λίγο πιο μπροστά και να πιέσει ψηλά, έτσι ώστε να αναγκάσει τους Κρητικούς σε λάθος. Κάπως έτσι άλλωστε κέρδισε το πέναλτι ο Καλτσάς από τον Καρώ. Ένα πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Κρέσπι στο 55’, γράφοντας το 0-2. Οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν για να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο ματς, ενώ ο Αστέρας προσπάθησε σε ορισμένες περιπτώσεις να εκμεταλλευτεί τα κενά δίχως αποτέλεσμα. Τελικά, μετά την είσοδο του Μπάκιτς και ειδικά μετά την απόφαση του Πέπε Μελ να ρίξει στη μάχη και τον Ριέρα, ο ΟΦΗ έγινε ακόμη πιο επιθετικογενής και ο Γραμματικάκης κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 76’ είπε «όχι» στον Φελίπε, στο 83’ στον Ριέρα και στο 84’ στον Λαμπρόπουλο, με τον Αστέρα να φεύγει νικητής με 2-0 από το «Γεντί Κουλέ».

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-2

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Σκόρερ: 37’ Μιριτέλο, 55’ πέν. Κρέσπι

Κίτρινες: 45+2’ Αμπάντα, 79’ Μπάκιτς, 90+2' Μαρινάκης - 73’ Κρέσπι

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον (59’ Μαρινάκης), Καρώ (66’ λ.τρ. Λαμπρόπουλος), Βούρος, Τοράρινσον (72’ Ριέρα), Γκαγιέγκος, Νέιρα, Τοράλ, Αμπάντα, Μοσκέρα (59’ Μπάκιτς), Φελίπε.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γραμματικάκης, Γκαρθία, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Μουνάφο (87’ Καρμόνα), Γκος (62’ Αλάγκμπε), Καλτσάς (87’ Βαλιέντε), Κρέσπι (74’ Σίτο), Ζουγλής (74’ Ντιαρά), Μιριτέλο.

Δείτε τα γκολ

https://www.novasports.gr/web-tv/sport/podosfairo/event/super-league-1/video/13208296/ofi-asteras-tr-0-2-highlights/

fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Σημαντικές μεταβολές για τα ελληνικά χρώματα και στους διεθνείς πίνακες αξιολόγησης των διπλών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics