Breaking News
28 Δεκεμβρίου 2023

Η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση μεγαλώνει την παράδοση των συμμετοχών της στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών μέχρι 21 ετών και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου δημιουργεί το δικό της σερί.

Η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας είναι και φέτος στη λίστα των προσκλήσεων για τη σπουδαία διοργάνωση. Το European U21 Championships θα γίνει στα Σκόπια από τις 24 έως τις 28 Ιανουαρίου 2024 και η Παπαδημητρίου ετοιμάζεται για την 3η συνεχόμενη παρουσία της. Επιπλέον, μιλάμε για θεσμό, που από την έναρξή του το 2017, έχει κάθε χρόνο τουλάχιστον έναν εκπρόσωπο από την Ελλάδα, μαζί κάποιες χρονιές άνδρα και γυναίκα κι αν υπολογίσουμε και τους δύο ευρωπαϊκούς τίτλους του Γιάννη Σγουρόπουλου στο απλό (2019, 2021), τότε στα λίγα χρόνια της ιστορίας του έχει περάσει δυνατά «πάνω» του και τα γαλανόλευκα χρώματα. Η Παπαδημητρίου έχει τη χαρά και την τιμή να περιλαμβάνεται ξανά στις συμμετέχουσες με βάση την καλή θέση της στη διεθνή κατάταξη.

Εκτός από το απλό είναι ν’ αγωνιστεί ακόμα στο διπλό γυναικών και το διπλό μικτό και οι παρτενέρ θα οριστικοποιηθούν στην πορεία. Στη σχετική λίστα εμφανίζεται στο νούμερο 26 από τις συνολικά 48 αθλήτριες, που προσκαλούνται. Ίδιος είναι κάθε χρόνο ο αριθμός και στους άνδρες και το όριο των 56 συμμετοχών συμπληρώνεται με 8 wild cards στη μία κατηγορία και άλλες 8 στην άλλη.

H κλήρωση όλων των αγωνισμάτων θα γίνει παραμονή της έναρξης των αγώνων, την Τρίτη 23/01 και για τα seedingθα στηρίζεται στον ευρωπαϊκό πίνακα αξιολόγησης του Ιανουαρίου. Στα διπλά θα εφαρμοστεί από την αρχή το νοκ άουτ σύστημα, ενώ το απλό θα έχει τρία στάδια. Τα 8 πρώτα φαβορί θα προχωρήσουν κατευθείαν στο στάδιο 2, η 19χρονη πρωταθλήτριά μας θ’ αρχίσει την προσπάθειά της από το στάδιο 1, με τους/τις δύο πρώτους/ες των γκρουπ να παίρνουν την πρόκριση.

Η πρωτεύουσα της Βόρειας Μακεδονίας θα φιλοξενήσει πρώτη φορά τον θεσμό, ενώ σε βαλκανικές χώρες έγιναν και τα δύο αμέσως προηγούμενα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Κ21. Πέρσι στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη διεξήχθη το 7ο στη σειρά και πρόπερσι στη Ρουμανία το 6ο.


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 27/12

 

 

 

 

Η υδατοσφαίριση του ΟΦΗ συνεχίζει τις σημαντικές της επιτυχίες

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics