Breaking News
05 Ιανουαρίου 2024

Super League: Για νέος πρόεδρος ο Μηνάς Λυσάνδρου



Επανέρχεται στην προεδρία της Super League ο Μηνάς Λυσάνδρου

Super League: Για νέος πρόεδρος ο Μηνάς Λυσάνδρου
Το μεσημέρι της Παρασκευής (5/1) θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της Super League για την εκλογή νέου προέδρου μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη και την προσωρινή παρουσία της Κάτιας Κοξένογλου.

Οι ΠΑΕ έχουν αποφασίσει να προταθεί για τη θέση ο Μηνάς Λυσάνδρου, εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο οποίος είχε διατελέσει και στο παρελθόν πρόεδρος της λίγκας.


Αναμένεται ότι ο κ. Λυσάνδρου θα εκλεγεί και θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του σε μία κρίσιμη περίοδο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Στην ίδια συνεδρίαση θα οριστεί το πρόγραμμα του πρωταθλήματος από την 19η έως την 21η αγωνιστική, ενώ θα συζητηθεί η πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη στάση της λίγκας στο θέμα των δικαστικών ερευνών για τον παράνομο στοιχηματισμό.
fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 04/01

 

 

 

 

Η τρίποντη «βόμβα» του Σακίλ ΜακΚίσικ πριν το φινάλε, έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics