Breaking News
31 Μαρτίου 2024

Την Ολυμπιακή πρόκριση διεκδικούν Ιακωβίδης, Γεωργοπούλου και Καρδαρά

 

Για το Πουκέτ της Ταυλάνδης αναχώρησε η Εθνική ομάδα άρσης βαρών για να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο που είναι ο τελευταίος αγώνας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Στην αποστολή μετέχουν ο Θοδωρής Ιακωβίδης (89κ.) και οι Σοφία Γεωργοπούλου (59κ.) και Μαρία Καρδαρά (59κ.) ενώ μαζί τους είναι ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Θοδωρής Φουρτούνης και συνοδός ο Βαλέριος Λεωνίδης.

Οι τρεις αθλητές που είναι σε καλή κατάσταση, θα διεκδικήσουν τις τελευταίες πιθανότητες που έχουν για να πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πρόγραμμα των Ελλήνων

Τρίτη 2 Απριλίου

Μαρία Καρδαρά με 195 κιλά στο Δ΄Γκρουπ των 59κ. (07.00)

Τετάρτη 3 Απριλίου

Σοφία Γεωργοπούλου με 210 κιλά στο Γ΄Γκρουπ των 59κ. (09.30)

Παρασκευή 5 Απριλίου

Θοδωρής Ιακωβίδης με 355 κιλά στο Β΄Γκρουπ των 89κ. (12.30)

Την ελληνική ομάδα που θα επιστρέψει στις 7 Απριλίου συνοδεύουν οι ευχές της Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Θεανώς Ζαγκλιβέρη: «Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στις δύο αθλήτριες και τον αθλητή μας στον δύσκολο αγώνα που έχουν μπροστά τους. Είμαι σίγουρη ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να διεκδικήσουν τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που είναι το μεγαλύτερο όνειρο κάθε αθλητή.»

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 31/03/2024

 

 

 

 

Ο Κάλε Ροβανπέρα έγινε δύο φορές νικητής του Ράλι Σαφάρι της Κένυας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics