Breaking News
01 Απριλίου 2024

Ένας Legend στο πλευρό της Εθνικής Γυναικών ποδοσφαίρου που βρίσκεται στο Ηράκλειο


Στο Ηράκλειο βρίσκεται η Εθνική Γυναικών ποδοσφαίρου, που ξεκίνησε με προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο την προετοιμασία της για τον πρώτο της αγώνα στην προκριματική φάση του Women's EURO 2025, με τα Νησιά Φερόε (Γήπεδο ΟΦΗ, 05/04/2024, 20:00). Επέστρεψαν μετά από καιρό Βαρδαλή και Γκάτσου.

Πέρα από τις δύο προαναφερθείσες, στην προπόνηση, συμμετείχαν χωρίς προβλήματα και όλες οι υπόλοιπες ποδοσφαιρίστριες που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αλέξανδρο Κατηκαρίδη.


Στις 9 Απριλίου η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ανδόρα, στον δεύτερο αγώνα της για την προκριματική φάση του EURO.

Την προπόνηση της Εθνικής Γυναικών παρακολούθησε από την αρχή έως το τέλος ο προπονητής του ΟΦΗ και πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος είχε εγκάρδια συνομιλία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αλέξανδρο Κατηκαρίδη και στο τέλος της προπόνησης απηύθυνε σύντομη ομιλία προς τις διεθνείς παίκτριες, τις οποίες έσπευσε να εμψυχώσει, τονίζοντας ότι γνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλλουν και το γεγονός ότι έχουν ανέβει πολλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια.


"Θέλω να ξέρετε ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο και η άνοδος που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, τόσο γενικά όσο και ειδικά εσείς ως Εθνική Ομάδα, είναι θέμα συζήτησης όταν βρισκόμαστε με τους παλιούς συμπαίκτες μου του 2004. Όλοι έχουμε να πούμε έναν καλό λόγο, να ξέρετε ότι οι Legends σας αγαπάνε και υποστηρίζουν αυτό που αγαπάτε κι εσείς. Εκπληκτική προπόνηση, σας εύχομαι καλή επιτυχία στο ματς", τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας.

Επτά διεθνείς ο ΟΦΗ

Τρεις παίκτριες του ΟΦΗ, οι Αγγελική Κουκουλάκη, Ροδάνθη Αεράκη, Αντωνία Μπριάνα κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Παπακώστα στην Εθνική Νεανίδων ενόψει της δεύτερης φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19 που θα διεξαχθεί στη Σλοβενία (3-9 Απριλίου) με αντιπάλους Δανία, Ισπανία και Σλοβενία.

Παράλληλα, οι Ριμπάνσκα και Καλαμπέροβα κλήθηκαν στην Εθνική Σλοβακίας για τους προκριματικούς αγώνες του Euro με Ισραήλ (5/4) και Σκωτία (9/4).

Τέλος οι Πατερνά, Πέιου του ΟΦΗ βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής γυναικών.
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Προσφορές για τριήμερο στη Ρόδο με συμμετοχή στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics