Breaking News
24 Απριλίου 2016

Ο Εργοτέλης εκλέγει νέα διοίκηση τη Μεγάλη Δευτέρα και ο υποψήφιος πρόεδρος Γιώργος Βρέντζος με ανακοίνωση του καλεί τους φίλους του σωματείου να δώσουν βροντερό παρών τονίζοντας πως ο Εργοτέλης μπαίνει σε μία νέα εποχή. Αναλυτικά η ανακοίνωση του :

΄΄Εργοτελίτες & Εργοτελίτισες,

Την προσεχή Δευτέρα, Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου, ο Εργοτέλης μας, ο ιστορικός και περήφανος Σύλλογος της πόλης του Ηρακλείου που αγαπάμε από μικρά παιδιά, αλλάζει σελίδα και μπαίνει σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Αφήνουμε οριστικά πίσω τα λάθη του παρελθόντος, παραμερίζουμε τις προσωπικές διαφορές κι αντιπαλότητες και προχωράμε μπροστά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Με σταθερά και σίγουρα βήματα, στηριζόμενοι αποκλειστικά στα δικά μας πόδια.

Σας καλώ όλους να είστε εκεί, στο ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ, στο σπίτι μας, για να στείλουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Εργοτέλης, ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ, θ' αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία κι αντίπαλο και σιγά-σιγά θα φτάσει ξανά ψηλά σ' όλα τα επίπεδα, ψηλότερα από ποτέ άλλοτε.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!
Γιώργος Βρέντζος
Υποψήφιος Πρόεδρος ΓΣ Εργοτέλης΄΄

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics