Breaking News
19 Ιουνίου 2016

Την επιστροφή ενός παλιού της γνώριμου, ανακοίνωσε η διοίκηση του ,Εργοτέλη η οποία ενέταξε στο δυναμικό της ομάδας τον Άλκη Δημήτρη.

Στην πραγματοποίηση της πρώτης του μεταγραφής, προχώρησε ο Εργοτέλης ο οποίος απέκτησε τον Άλκη Δημήτρη.

Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Πλατανιά, και παλαιότερα σε Φωκικό, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Βέροια, αλλά και στην Κύπρο με την ΑΕ Πάφου, ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων» Γιώργο Βρέντζο.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο εν λόγω παίκτης που επιστρέφει στους Κρητικούς μετά την σεζόν 2004 -05 με τους οποίους είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Α΄Εθνική, αναμένεται να αποτελέσει έναν εκ των αρχηγών της ομάδας για την νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Άλκη Δημήτρη, ο οποίος θα είναι εκ των αρχηγών της ομάδας τη νέα περίοδο.

Μετά τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Άλκης Δημήτρης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Εργοτέλη. Η ομάδα θα αγωνιστεί σε μία δύσκολη κατηγορία, όμως με τη βοήθεια όλων θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να επιστρέψει ο Εργοτέλης εκεί που αξίζει, στην Super League».

ΞΕΚΙΝΑΜΕ!»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics