Breaking News
26 Ιουνίου 2016
Θετικός αέρας φαίνεται να πνέει πλέον στην ομάδα μπάσκετ του Εργοτέλη καθώς με μία γραπτή δήλωσή του στο επίσημο σάιτ του τμήματος στο facebook, ο Γιώργος Βρέντζος εκφράζει τη στήριξή του στον Βαγγέλη Γιαννουλάκη.
 
Με αφορμή την κατάκτηση της 5ης θέσης της ομάδας κορασίδων του Εργοτέλη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ, ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» ανάρτησε την εξής δήλωση:
«Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια του μπάσκετ! Μας έκαναν (και πάλι) ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!
Αυτή ο ομάδα, όπως κι οι περισσότερες ομάδες μπάσκετ του Συλλόγου, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Όπως αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση κι όλο γενικά το τμήμα μπάσκετ. Γι' αυτό και πρέπει όλοι να το στηρίξουμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ, πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον Βαγγέλη Γιαννουλάκη και τους συνεργάτες του, με κάθε δυνατό τρόπο. Εγώ προσωπικά, τόσο ως Πρόεδρος του Συλλόγου όσο κι ως Εργοτελίτης, θα το κάνω όπως έχω επίσημα δεσμευτεί. Ελπίζω να το κάνουν κι άλλοι...
Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ!», έγραψε ο κ. Βρέντζος δίνοντας το σύνθημα για το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics