Breaking News
18 Ιουλίου 2016

Στο πλαίσιο της στελέχωσης του ρόστερ της 1ης ποδοσφαιρικής ομάδας του Εργοτέλη, πραγματοποιήθηκε σήμερα προπόνηση στο Μαρτινέγκο για τους νεαρούς παίκτες υπό τις οδηγίες των Γιάννη Χατζηνικολάου και Γιάννη Τάτση, ενώ την εκγύμναση των νεαρών τερματοφυλάκων ανέλαβε ο Μιχάλης Ξημεράκης ως προπονητής των ακαδημιών.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου, σε συνεργασία με τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Τάτση, επιθυμεί να αξιολογήσει τους νεαρούς αθλητές του Συλλόγου, με σκοπό να επιλέξουν εκείνους που θα στελεχώσουν το ρόστερ της 1ης ομάδας.

Οι προπονήσεις για τους «μικρούς» ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα και θα διαρκέσουν όλη την τρέχουσα εβδομάδα. Στην επιλογή συμμετέχουν οι αθλητές του Εργοτέλη από την περυσινή ομάδα Κ19, καθώς και όσοι είχαν παραχωρηθεί δανεικοί, ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα γίνουν και κάποιες επιλεκτικές δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών εκτός Εργοτέλη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics