Breaking News
17 Αυγούστου 2016

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο Ηράκλειο, ο Εργοτέλης επικράτησε 1-0 της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Αγωνιζόμενη για πρώτη φορά φέτος μπροστά στο κοινό της, η ομάδα του Ηρακλείου, αν και γενικά είχε μέτρια απόδοση, παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο κάποια θετικά στοιχεία και προσπάθησε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.  Συνολικά, ο Εργοτέλης είχε την υπεροχή και κατάφερε να σκοράρει στο 81’ με όμορφο πλασέ στην αριστερή γωνία από τον νεαρό Χρηστάκη, έπειτα από όμορφη προσπάθεια του Κοιλιάρα. 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Στεφανάκος, Μπερουασβίλι, Τζανής, Δημήτρης, Τσουμάγκας, Ρουσάκης, Μισέλ, Λυδάκης, Καλέ, Λεάλ, Κατσικοκέρης (35’ Καϊμακαμούδης). ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Βασιλειάδης, Γενιτσαρίδης, Σηφάκης, Καντούτσης, Πολυχρονάκης, Βογιατζής, Σπυράκης (υπό δοκιμή, 65’ Τσακάνι), Χρηστάκης, Γαρεφαλάκης, Κοιλιάρας, Καϊμακαμούδης (60’ Μανουσάκης). ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Σταθενάκης, Σφακιωτάκης, Παληγεώργος, Κιτράκης, Στράγκοβιτς, Ντεντάκης, Γκουρτσίδης, Ταταράκης, Βιστάκης, Δρακάκης. Έπαιξαν και οι: Βλαχάκης, Γαλανίδης, Ασκιτίδης, Παληγεώργος, Σαμπά, Σντράγκοβιτς, Γιακουμάκης, Περδικάκης, Τσικουδάκης, Τσίτας, Παπαθανασάκος, Γωνιωτάκης. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics