Breaking News
23 Αυγούστου 2016

Όπως και στον προηγούμενο, πρώτο επί κρητικού εδάφους, φιλικό με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, έτσι και σε αυτόν με τον Ερμή Ζωνιανών, οι διοικούντες τον Εργοτέλη όρισαν γενική είσοδο 5 ευρώ. 

Και πάλι θα λειτουργήσει μόνο η θύρα 1 του σταδίου, ενώ τα παιδιά μέχρι 12 ετών θα έχουν δωρεάν είσοδο.Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη τονίζει: «Στο επόμενο φιλικό προετοιμασίας, ο Εργοτέληςαντιμετωπίζει αύριο Τετάρτη στις 18:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Ερμή Ζωνιανών.

Εν όψει του αγώνα αυτού, ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι θα λειτουργήσει μόνο η Θύρα 1, έξω από την οποία θα υπάρχει εκδοτήριο εισιτηρίων τα οποία θα κοστίζουν 5 ευρώ. Η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών θα είναι δωρεάν, αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικα.

Θα τυπωθεί ελάχιστος αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος τουΕργοτέλη και τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Για την είσοδο των δημοσιογράφων κι άλλων εκπροσώπων των ΜΜΕ θα είναι αναγκαία η επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας ή η προσκόμιση βεβαίωσης από το Μέσο το οποίο εκπροσωπούν».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics