Breaking News
15 Δεκεμβρίου 2016

Σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αφού είχαν ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια, που διεξήχθη στις Σέρρες για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου στο κύπελλο Ελλάδας, ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος από τον Πανσερραϊκό και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0. 



Σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων των φιλοξενουμένων ο Ενγκόνγκ στο 72΄ και στο 75΄ και του τριτου ο Πινιώτης στο 81΄ που λίγο νωρίτερα είχε πάρει τη θέση του Καθάριου.

Κισσαμικός και Λεβαδειακός που κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου είναι οι ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, ενώ Πανιώνιος και Πανσερραϊκός στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στα πρωταθλήmατα της super league και της football league αντίστοιχα.

Διαιτητής: Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Κίτρινες: Καψάλης, Τσελεπίδης, Τσουβαλτσίδης, Τσούτσης / Ολαϊτάν, Μασούρας

Πανσερραϊκός (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Τσουβαλτσίδης (72′ Κάκκο), Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Καψάλης, Ρούτσης, Φουσού (56′ Τσιμίκας), Κτιστόπουλος, Τάντιτς, Τσομαχασβίλι (70΄ Τσούτσης), Κανούλας.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Βοσνιάδης, Σταυρόπουλος, Μασούρας, Καθάριος (78΄ Πινιώτης), Βουκελάτος (85΄ Κερασιδης), Ενγκόνγκ, Σαββίδης, Ολαϊτάν, Γκιοτά, Αργυρόπουλος, Κρητικός.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics