Breaking News
28 Μαρτίου 2017

Το Παγκρήτιο Στάδιο έχει αποφασιστεί από την ΠΔΕ της ΕΠΟ ότι είναι μεταξύ των πέντε υποψήφιων γηπέδων για να φιλοξενήσουν τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κι όπως φαίνεται, κερδίζει πόντους ώστε να διεξαχθεί τελικά στο Ηράκλειο ο τελικός. Μάλιστα, τις εγκαταστάσεις επισκέφθηκε την Τρίτη (28/3) ο επιτετραμμένος της ΕΠΟ κ. Γιώργος Δημητρίου, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο των εγκαταστάσεων κ. Τσιράκο και το μέλος της ΕΠΣΗ κ. Παπαγγελή.

Μετά την ξενάγησή του σε όλους χώρους του σταδίου δήλωσε ότι τα πράγματα ήταν καλύτερα απ' ότι και ο ίδιος περίμενε και μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία ότι το θέμα με το σκέπαστρο δεν θα σταθεί εμπόδιο στην πιθανή διεξαγωγή του τελικού στο Παγκρήτιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε έλεγχος σε όλους τους χώρους τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά και δόθηκε μεγάλο βάρος στη φιλοξενία των δημοσιογράφων.

EKRITI.GR

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics